Advokaten Amanda med hed afsløring: Midt under mødet opfyldte han min fantasi

Skrevet af Henrik R

03/02/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Amanda, der er advokat, har afsløret, at hun midt under et møde fik opfyldt en fræk fantasi af en af sine klienter.

Mest læste i dag

En advokat hævder, at en af hendes mandlige klienter opfyldte en fræk fantasi, som hun længe har haft. Midt under et af deres møder, 'gik han ned' på hende.

Amanda Mendes har selv delt historien, hvilket hun har gjort i en video på det sociale medie TikTok. Her delte hun en video, hvori hun fortæller om episoden. Det skriver Daily Star.

Det har derfor vist sig, at det ikke blot var hendes hjerne, der var på arbejde, da hun og den mandlige klient mødtes.

I videoen, der har fået tusindvis af visninger på kort tid, har Amanda delt ud om, hvordan, hvad der skulle have været et professionelt møde, hurtigt udviklede sig til noget helt andet.

Man ser hende først skrive noget på en hvid tavle, hvorefter hun gisper og forklarer: "Mig, hver gang, jeg husker, at min klient gik ned på mig midt under et møde."

I den virale video er Amanda iført en professionel og elegant kjole, der står rigtig godt til hendes blonde hår. Desuden ser man hende kigge fra side til side med hånden for munden, efter hun har afsløret sin hemmelighed.

Hun valgte ikke at gå i detaljer med, hvad der egentlig skete, men tilsyneladende er det noget, der har efterladt et vist indtryk på hende.

"De ting, han gjorde..." lyder det nemlig fra hende.

Og det tyder også på, at hun inden da havde gjort sig tanker om, at 'en omgang' med den mandlige klient, ikke ville være noget, hun ville takke nej til, inden det skete.

I teksten til videoen giver hun desuden udtryk for, at det er en fantasi, som hun har haft, der nu er blevet opfyldt.

I kommentarfeltet er der flere seere, der har kommenteret - og der er endda også andre personer, der har afsløret, at de har haft lignende oplevelser.

"Man bør elske de frokostmøder," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Forhåbentlig var det senere på dagen."

En kvinde ved navn Sisi har også afsløret, at hun har oplevet noget lignende, men det var derimod hendes tatovør, der 'gik ned' på hende, mens hun blev tatoveret.

"Der var samtykke, og jeg tog historien ned, fordi folk sagde, at han forgreb sig på mig, og jeg ønsker ikke, at han skal komme i problemer," lød det dog også fra Sisi.