Ægtepar blev gift for 50 år siden: Fejrer den store dag i det SAMME tøj

Carole-Ann og Jim Stanfield, da de blev gift i oktober 1966. Foto: Swns.com.

Utrolig nok passer tøjet perfekt.

De fleste ægtepar må nøjes med at drømme om at bære deres bryllupskjole og -jakkesæt bare få år efter brylluppet - på grund de ekstra kilo, der har sætter sig på sidebenene, som tiden går. Men et modent engelsk par kunne uden problemer fejre deres guldbryllup i deres 50 år gamle bryllupstøj, skriver den britiske avis Daily Mail.

For nylig fejrede 71-årige Carole-Ann og 74-årige Jim Stanfield fra Tamworth i Staffordshire deres guldbryllup ved at hoppe i brudekjolen og jakkesættet fra deres bryllupsdag i 1966.

Læs også

Lars og Mette chokerer: Har du nogensinde set et frækkere bryllupsbillede?

Det var parrets barnebarn, Hayley, der stødte på bryllupstøjet på loftet, og tiggede sine bedste forældre om at prøve den hvide kjole og det mørke jakkesæt.

Alle - inklusiv Carole-Ann og Jim Stanfield - var dybt overraskede over, at tøjet stadig passede perfekt fem årtier efter premieren. Derfor besluttede parret at bære bryllupstøjet igen til deres guldbryllupsfest. 

Det er latteren, der har holdt Jim og Carole-Ann sammen i alle årene. Foto: Swns.com.

Ifølge Carole-Ann er opskriften på et langt forhold masser af latter. 

- Jim elskede mit blonde hår, og jeg elskede hans humor - han er sådan en komiker og får mig altid til at grine. Jeg tror, det er nøglen. Vi har meget forskellige interesser og hobbyer, men latteren er det, der har gjort os stærke, forklarer hun.

Overraskelsen var stor, da parret opdagede, at de kunne passe deres 50 år gamle bryllupstøj. Foto: Swns.com.

For 50 år siden tog Carole-Ann og Jim Stanfield på bryllupsrejse til Malta, men deres anden og kommende bryllupsrejse skal gå til Tyrkiet, afslører det lykkelige par, der har fået tilføjet to ekstra sten i deres ringe i anledning af guldbrylluppet. 

 

Dagens Gossip