Ældre mand slæber pose til dyreinternat, da hun ser, hvad der er indeni, fælder hun en tåre

16/05/2023 09:37

Henrik R

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mens Madison ventede på at adoptere en hund, kom der en en ældre mand ind med en plastikpose i hænderne.

Mest læste i dag

Internater er fyldt med forskellige dyr, der venter på, at nogen kommer og henter dem ud derfra. De fleste af de stakkels sjæle, der blev forladt eller levede deres liv på gaden, drømmer om at finde et permanent hjem.

Desværre er ikke alle internatdyr heldige nok til at blive adopteret af nogen, der vil elske dem betingelsesløst.

Selvom ikke alle kan adoptere et internatdyr og give dem et kærligt hjem, kan vi alle gøre noget for at lette disse væseners liv, og en ældre mand fra Tulsa, Oklahoma, er beviset på dette.

Tyveårige Madison Sorrels var på Tulsa Animal Welfare Shelter i Oklahoma og ventede på at adoptere en hund, da hun bemærkede manden, der gik ind på stedet. Han bar en plastikpose, som han skulle overrække til internatets medarbejdere.

Madison var nysgerrig efter at finde ud af, hvad manden havde i hænderne, så hun valgte at blive lidt længere.

Hendes hjerte smeltede, da hun indså, at han donerede en pose fyldt med tennisbolde til internatet. Det viste sig, at hans hund var død, og han ønskede at give boldene, der engang tilhørte hans pelsede ven til dyrene på internatet, så de kunne have lidt sjov, mens de ventede på, at en fremtidig ejer skulle komme forbi.

Foto: Facebook

"Min kæreste og jeg adopterede en puddelblandingshvalp på Tulsa Animal Welfare. Vi fandt ud af, at denne herre donerede tennisbolde til minde om et meget elsket kæledyr. Hvis dette ikke redder din dag, så ved jeg ikke, hvad der vil," skrev Madison, efter hun havde lagt et par billeder af manden op.

Hendes opslag gik viralt i løbet af få dage, og mange roste den ældre mand for hans venlige handling. I stedet for at holde fast i tennisboldene, mens han sørgede over tabet af sin hund, besluttede denne mand at bringe lykke til andre hunde.

Hvilken betænksom person.