Alle kvinder med store bryster kender til dette problem – men nu er løsningen her

Foto: Ta-Ta-Towel

Et firma har fundet løsningen på et irriterende problem, der siden tidernes morgen har plaget storbarmede kvinder.

Der er sikkert mange kvinder, der går og ønsker sig en mere fyldig og struttende barm.

Spørger man de kvinder, der allerede er udstyret med store babelutter, så er det dog ikke udelukkende en dans på roser at være indehaver af et imponerende sæt meloner.

Et alment problem for kvinder med et stort forparti er nemlig, at der nemt kan blive både svedigt og varmt under de ellers eftertragtede fortrin. Det skriver Somecards.com.

Men nu er løsningen her – endelig.

Foto: Ta-Ta-Towel

Et amerikansk firma har nemlig fundet på klædestykket ’Ta-Ta-Towel’, der ligesom navnet antyder, er en blanding mellem en top og et håndklæde.

Det sparsomme stykke beklædning placeres rundt om nakken, hvorefter det som en slags stropløs bh sættes under hvert bryst.

 

På den måde kan man som kvinde spankulere rundt og altid været bevæbnet med et håndklæde til at tage fugten fra dine svedige under-bryster.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Det er muligvis ikke et outfit, der egnet sig til hverken arbejde eller turen ned i Netto, men som en hjemme-uniform kan Ta-Ta-Towel sikkert finde mange kvindelige fans – specielt i sommervarmen.

 

Om man som mand finder det særprægede stykke ’affugter’ sexet, er vel en smagssag, men under alle omstændigheder er den lettere at få af end en bh, så mon ikke Ta-Ta-Towel kan vinde begejstring hos begge køn?

Læs også: Ny forskning: Kvinder med store numser er sundere

Dagens Gossip