Anita køber burger til sin teenagesøn på McDonalds: Får kæmpe chok, da sønnen løfter burgerbollen

Foto: Anita Ribbons

Det var ikke en lækker overraskelse, der lå inden i burgeren.

Han tog en enkelt bid af burgeren og kunne mærke, hvordan at det knaste mellem tænderne.

- Jeg har fundet en knogle, lød det fra den 15-årige Connor Ribbons, der straks blev nervøs, da han sætte tænderne i en Chicken Legend burger fra McDonalds den 14. april i år på vej hjem i bilen med.

Men moderen Anita Ribbons forsikrede ham om, at det var helt normalt. Den næste bid var dog knap så lækkert, for nu kunne den 15-årige mærke hvordan han bed ned i noget, der bestemt ikke hørte til i en burger.

- Derefter bed han faktisk ned i den. Han tog noget ud af sin mund og lagde det tilbage i burgerbollen. Han sagde: ’Mor, det er et insekt, det er et kæmpe insekt, og han var totalt rystet, han ville ikke engang kigge på den, siger Anita Ribbons til Metro.

Læs også

19-årige Charlotte kunne ikke læse en sms: Da hun gik til optikeren, fandt hun den skræmmende årsag

Teenageren smed insektet ud af bilen, men den 50-årige mor fra den britiske by Peterborough kørte tilbage til Mcdonalds restauranten, hvor han fandt krybet på parkeringspladsen. 

Anita blev chokeret, da sønnen fortalte, hvad han netop havde bidt i. Foto: Anita Ribbons

På parkeringspladsen lå der en kæmpe græshoppe, hvor man stadigvæk kunne se bidemærkerne fra sønnens bid ned i burgeren.   I restauranten fik de pengene tilbage og tilbudt et gratis måltid, men Anita Ribbons ville også indsende en formel klage over den ulækre ingrediens. 

Det var en kæmpegræshoppe, der lå inden i burgeren, hvilket straks fik moderen til at klage. Foto: Anita Ribbons

Men efter 10 dage har Mcdonalds ikke gjort noget for at undersøge, hvordan så stort et insekt kunne havne i sin søns burger.

Læs også

Lastbilchauffør laver pinlig fejl på motorvej: Nu griner alle af politiets sjove reaktion

- Jeg er chokeret og rystet over, at McDonalds har droppet enhver mulighed for at adressere denne sag og at kommunikationen er så dårlig, selvom at distriktslederen sagde, at de ville kigge nærmere på sagen, skriver Anita i et opslag på Facebook.       

En talsperson fra McDonalds har dog siden udtalt sig til den britiske avis Metro.

- Vi er meget kede af, at høre om Anita og Connor oplevelse. Fødevarekvalitet og -sikkerhed er enormt vigtig for os, og vi har meget strenge standarder for at undgå sådanne fejl, lyder det fra fastfoodkæden, der altså ikke afslører om hændelsen har medført yderligere undersøgelser ved restauranten. 

Hundelufter lod hund tage gammel kartoffel med hjem fra gåtur: Så opdagede kæresten den farlige sandhed

 

Dagens Gossip