Anna fandt ud af at ferie-flirt var forlovet: Hans ‘undskyldning’ går nu viralt

Foto: Twitter

Efter en ferie til Los Angeles fandt Anna ud af, at hendes ferie-flirt Alex havde en partner.

Rigtig mange mennesker har oplevet, at de har fundet kærligheden eller hvert fald bare en midlertidig ferie-flirt, mens de har fået et afbræk fra hverdagen.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Det er dog ikke kun singler, der benytter sig muligheden af at møde nye mennesker, når de er på ferie, det sker desværre også af og til hos folk, der er i et forhold.

Foto: Twitter

Anna Hense fra Illinois i USA var på ferie i Los Angeles, da hun mødte en fyr ved navn Alex. De havde et godt øje til hinanden, og begyndte derfor at ses en del i løbet af ferien, hvor de lavede ting, der som regel er strengt forbudt, hvis man er i et forhold.

‘Kun forlovet i Mexico’

Anna havde dog ingen ide om, at hendes ferie-flirt Alex faktisk var i et forhold, før at hun efter hjemkomsten så et opslag på Alex’ Instagram-profil, hvor der stod, at han var blevet forlovet.

“Ok, vent lige. Hvad sker der lige for det Instagram-opslag? Forlovet??” lød beskeden fra Anna til Alex ifølge mediet DailyStar.

Kort efter fik Anna svar fra Alex. Et svar der fik hende til at grine, og som hun efterfølgende delte på det sociale medie Twitter.

“Altså. Vi har været sammen ‘on and off’ siden thanksgiving. Hun fandt ud af, at du og jeg havde hængt ud sammen, og hvis jeg ikke puttede en ring på hendes finger, ville hun aldrig se mig igen,” lød det indledningsvist fra Alex, der fortsatte:

“Vi er i Mexico til hendes bedste venindes fødselsdag, og det er stukket fuldstændig af de sidste par nætter med stoffer, venner osv. Vi regnede ikke med det (forlovelsen red.) men det skete i dag,” skrev Alex, der derefter skrev det, som fik Anna til at grine.

“Vi er ikke forlovet i USA, kun i Mexico.” lød det fra Alex.

Foto: Twitter

Undskyldningen fortsætter et godt stykke endnu, hvor Alex primært bruger tiden på at bortforklare sig, og at han kun tager sit liv en dag ad gangen.

Anna tog et screenshot og delte beskeden på Twitter, hvor den hurtigt gik viralt. I skrivende stund har mere end 100.000 liket opslaget, og flertallet er enige i, at Alex er et kæmpe fjols, der forsøger at lyve sig ud af en dårlig situation.

Særligt delen med, at de kun er forlovede i Mexico og ikke USA, fik folk til at gå helt i selvsving.

Læs også

DR-vært chokerer: Stopper på populært program

 

 

Dagens Gossip