Ansatte på McDonald's afslører: Sådan snyder vi dig for pomfritter

11/09/2017 14:30

Nils Würtzenfeld

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En række McDonald’s-ansatte fortæller nu, hvordan du muligvis bliver snydt, når du køber pomfritter hos fastfood-giganten.

Mest læste i dag

Mens rigtig mange mennesker ikke lægger skjul på, at de er slemt glade for McDonald’s produkter, så er de fleste også enige om, at restaurantkædens mad ikke mætter særlig meget.

Én af grundene til den manglende mæthedsfornemmelse kan dog skyldes, at du måske ikke får serveret helt så mange pomfritter, som du går og tror.

Sådan lyder anklagen i hvert fald en række nuværende og tidligere McDonald’s-ansatte, der alle påstår, at burger-kæden har et snedigt trick, der giver kunderne færre fritter, end de har betalt for. Det skriver Daily Record.

Det er hverken af- eller bekræftet, hvorvidt metoden er sand, men oplysningerne kom frem, da en række brugere af netmediet Reddit for nylig blev bedt om at fortælle, hvad deres arbejdsplads havde bedt dem om at skjule for kunder.

Her fortalte brugeren Experimental bunny, at han som McDonald’s-ansat var blevet bedt om at spare på kundernes pomfritter.

- Jeg arbejdede på McDonald’s, og her lærte de mig at folde karton-bakken til pomfritter lige præcis nok til, at den så fuld ud, når jeg fyldte pomfritter i den, lyder anklagen.

Efter afsløringen bekræftede flere Reddit-brugere ligeledes, at der var noget om snakken, da de ligeledes påstod at være enten nuværende eller tidligere McDonald’s-ansatte, der var blevet oplært i samme pomfrit-trick.

Selv forklarer Experimental bunny om det snedige trick:

- Jeg har kun oplevet én kunde, der tog mig i det. Han hældte pomfritterne ned i sin pose og tilbage i karton-bakken, der kun blev fyldt halvt op. Så blev jeg nødt til at give ham flere pomfritter. Jeg var både imponeret og flov. Det er syv år siden, men jeg kan stadig se hans ansigt for mig, forklarer han.

En anden Reddit-bruger forklarer, at vedkommende ligeledes har arbejdet på McDonald’s, hvor man også blev oplært i at folde pomfrit-æsken, så det så ud af mere.

Vedkommende nægtede dog at udføre tricket.

- Jeg hadede sgu den fremgangsmåde og nægtede at gøre det. Jeg blev ikke fyret, men der var flere kunder, der spurgte mig, hvornår jeg arbejdede ugen efter, så de kunne få flere pomfritter, lyder det.

Her på avisen skal vi ikke kunne sige, hvorvidt det udspekulerede trick er sandt eller ej, men du kan jo selv prøve at ryste din pomfritter næste gang du er på McDonald’s for at se, om det pludselig synker i bakken.

Læs også: Kvinde gav blowjob på McDonald’s ved højlys dag: Nu er hun efterlyst af politiet