Baby blev hånet på nettet - så gav fremmed moderen et brev, som fik hende til at græde

Foto: Facebook

Sara Heller har fået meget forskellige reaktioner fra folk, efter hun blev mor til en lille dreng med læbe-ganespalte,

En omsorgsfuld handling fra en fremmed gjorde en verden til forskel for amerikanske Sara Heller, da hun for nylig var ude at spise sammen med nogle veninder og sin lille søn Brody.

Det skriver Today.

Her rakte tjeneren hende noget, som lignede en foldet serviet. Først troede den 26-årige mor, at det var en seddel fra en af de andre gæster. Men da hun åbnede den, fandt hun en check på 1.000 dollar (omkring 7.000 danske kroner red.) og en besked:

Læs også

Han blev født med svære kosmetiske problemer - men hvad han gør for børn får hjertet til at smelte

- Til den smukke baby, stod der.

Lille Brody blev født med læbe-ganespalte, og det har lært den 26-årige mor, at mennesker til tider kan være ubetænksomme.

Sammen med Brodys far Chris Eidam traf den nybagte mor en beslutning om, at de ville dele billeder af deres lille dreng på de sociale medier. 

Læs også

På den måde håbede de på, at sønnen ville være med til at normalisere det at være født med en læbe-ganespalte.

Men kort før nytår fik Sara Heller et spørgsmål på Instagram, som gjorde hende bedrøvet:

- Hvad er der galt med hans ansigt?, lød det fra en nysgerrig bruger.

 

- Jeg var ikke forberedt på at skulle forsvare min tre måneder gamle dreng og hvorfor, han ser anderledes ud, end andre babyer gør. Jeg besluttede, at jeg ville forklare i stedet for at konfrontere. For det er sådan, jeg vil have Brody skal gøre i fremtiden, siger Sara Heller.

Tjenerens generøsitet og omtanke gjorde derfor Sara Heller så rørt, at hun begyndte at græde. Pengene brugte forældrene som et tilskud til Brodys hospitalsregninger. Den 3. januar fik den lille dreng opereret sin læbe. Når han bliver lidt ældre, skal hans gane også opereres.

'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewalds søn Louis er også født med læbegane-spalte. Hun har fortalt åbent og ærligt i medierne om, hvordan hun oplevede at blive mor til sin lille dreng.