Barn tegner ‘familiefoto’ - læreren indkalder til hastemøde, da hun ser hvad han har tegnet

11/05/2023 12:33

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Som forælder kan du mange gange få et opkald fra dit barns skole - for mange forældre er det ikke en grund til bekymring. Disse forældre fik dog et meget bekymret opkald fra deres barns skole og bad om et hastemøde.

Mest læste i dag

En mand skrev for nylig om sin oplevelse med sin søns skole. Hans søn tegnede noget i klassen, som bekymrede hans lærer meget og fik dem til at arrangere et hastemøde med hans forældre.

Hele situationen udspillede sig på en komisk måde, som fik den underholdte far til at skrive om det på Facebook, så andre også kunne få et grin af det. Hans Facebook-opslag lød: 

"Vores seks-årige gav os en seddel. Hans lærer havde kaldt min kone og jeg ind til et hastemøde. Vi spurgte vores søn, om han havde nogen idé om hvorfor, og han sagde: 'Hun kunne ikke lide en tegning, jeg lavede'.

"Vi gik ind dagen efter, og hans lærer trak tegningen frem og sagde: 'Jeg bad ham om at tegne sin familie, og han tegnede dette, vil du have noget imod at forklare?'"

Tegningen forestillede fire personer med, hvad der så ud til at være reb om halsen. Selvfølgelig ville enhver med lidt information om familien være bekymret for at se sådan en tegning.

Forældrene blinkede ikke engang med det ene øje og var ikke engang klar over, at billedet behøvede en forklaring. Faren svarede straks for at dæmpe enhver bekymring for læreren: "Vi snorklede ud for Bahamas."