Beruset kvinde efterlader bil på parkeringsplads: Finder brev i forruden og går i panik

Skrevet af Emil Ryttergaard

375 uger siden

|

06/03/2017
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Efter en herlig våd aften besluttede en canadisk kvinde at lade bilen stå. Men til sin store overraskelse fandt hun et brev i bilens forrude, da hun vendte tilbage for at hente den næste dag.

Dagens topnyheder

Det er egentlig et meget nemt valg. Hvis man har drukket, bør man i alle tilfælde lade bilen stå og finde en mere sikker måde at komme hjem i seng på.

Det burde være soleklart, men det er langtfra alle, der har den form for disciplin og selvindsigt, hvis man bare lige har fået en lille en.

Da canadiske Paula Grzelak-Schultz havde været ude og hygge sig en aften - og måske lige fået en tår over tørsten. Hun besluttede at lade bilen stå på parkeringspladsen foran baren, men da hun kom for at hente bilen næste morgen, blev hun så overrasket, at hun måtte dele sin historie på Facebook, hvor den siden er blevet et vitalt hit.

Den tømmermandsramte kvinde så sedlen under vindueviskeren og blev straks bange for, at der lå en stor bøde og ventede på hende.

- Jeg troede, at jeg virkelig kom i fedtefadet for at have parkeret bilen natten over. Men nu er jeg så imponeret, skriver Paula Grzelak-Schultz på Facebook, hvor hun har delt et billede af brevet.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Brevet kom fra chefen for den bar og restaurant, hvor Paula Grzelak-Schultz havde drukket sig fuld aftenen inden.

Men i stedet for en løftet pegefinger fik Paula Grzelak-Schultz ros for at have ladet bilen stå. Som tak fik hun et tilgodebevis på kyllingvinger i restauranten. 

- Jeg kommer helt sikkert tilbage, og ikke kun på grund af tilgodebeviset, men på grund af den måde, som chefen behandler sin kunder på, skriver Paula Grzelak-Schultz.

Hendes historie med det vigtige budskab er nu blevet delt mere end 8.000 gange og liket af mere end 21.000 brugere på Facebook. 

Det er vigtigt at gøre noget godt for andre. Som da en mand gik på McDonald's og købte 50 burgere og derefter gjorde noget højst usædvanligt