Betjent fanger familie i at stjæle fra supermarked: Da han hører deres historie gør han noget uventet

Foto: Youtube

Politibetjent Mark Engravalle fra Kansas, USA, fik et opkald om tyveri fra en butik, der havde opdaget en familie der stjal.

Betjenten skyndte sig til butikken, hvor han mødte en mor og seks børn, de græd og var ude af den.

Børnenes mor, Sarah, græd, da hun forklarede hvorfor hun havde stjålet fra butikken Sarah og hendes seks døtre var hjemløse og boede i en bil.

Læs også

Hun er landets mest tatoverede kvinde: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Mark kiggede på børnene og opdagede, at de ikke havde sko på og deres fødder var dækket af snavs. Sarah fortalte, at hendes mand døde i en ulykke for fire år siden, og familien har kæmpet for, at klare den lige siden.

Betjenten begyndte, at gå igennem de stjålne varer. Det gjorde ondt i hans hjerte, Sarah havde stjålet bleer, børnesko, vådservietter og andre ting, der er nødvendige for børn.

Mark som selv har to børn, følte, at hans faderlige instinkt tog over.

“Butikken ser hende nok som en kriminel, men jeg ser en mor, der har det utroligt svært,” siger betjenten ifølge ABC News.

Han følte, at han var nødt til at gøre noget for at hjælpe dem. Han skrev Sarah en bøde, hvilket han var nødsaget til, eftersom hun gjorde noget ulovligt. Så gik han ind i butikken og betalte alt, hvad hun havde stjålet, med sine egne penge.

Men Mark stoppede ikke der. Betjenten fik den politistation, han arbejder på, til at starte en indsamling til Sarah og hendes børn. Resultatet var overvældende. Alene en lokal radiostation indsamlede omkring 40.000 danske kroner, som var blevet doneret af deres lyttere.

Nedenunder kan der ses en video af kvinden og hendes børn.

 

Læs også

Mahamad Habane og Mette Cornelius efterlyst: Så stor dusør gives

 

 

 

Dagens Gossip