Bilist er ude at køre, da fremmed mand pludselig springer gennem bilruden: Nu hyldes den fremmede som helt

Foto: YouTube

En tilfældig mands lynhurtige reaktionsevne gjorde hele forskellen, da et trafikalt drama pludselig opstod på en befærdet vej.

I ulykkessituationer findes der to slags mennesker: Dem der ser på og dem, der hjælper.

Mens de fleste sikkert ser sig selv som sidstnævnte, så har mange alligevel prøvet at gå i sort og ufrivilligt blot se til, mens en alvorlig situation udspillede sig for øjenene af dem.

Amerikanske Randy Thompson er imidlertid ikke typen, der bare ser til, mens tingene sker. Det beviste den 39-årige amerikaner, da en trafikal ulykke pludselig var under opsejling. Det skriver Viralthread.com.

Læs også

Politiet var klar med hunde og helikopter, da 3-årig dreng forsvandt: Så gjorde familen uventet opdagelse

Episoden udspillede sig, da Randy Thompson kom kørende ad en befærdet motortrafikvej nær byen Dixon i staten Illinois. Pludselig spottede han en mørk bil, der kørte over for rødt, og efterfølgende begyndte at slingre mere og mere.

Til sidst begyndte bilen at bevæge sig over i den modsatte vejbane, hvor de modkørende biler susede forbi. Det fik Randy Thompson til at passere den slingrende bil, hvorefter han fik vendt sit eget køretøj for at kunne stoppe den ukendte bilist, når muligheden bød sig.

Til sidst var den nødstedte bil så meget nede i fart, at Randy Thompson tog chancen og så sit snit til at få sat en stopper for den farlige kørsel. Lynhurtigt stoppede han sin egen bil, sprang ud og løb over kørebanen, hvor han kastede sig ind gennem det åbne passagervindue i den anden bil.

Læs også

Kvinde hører bankelyde fra sin have: Da hun løber derom, kan hun ikke tro, hvad naboerne har gang i

- Jeg vidste ikke, om han ville træde på speederen, stå på bremsen eller noget, så jeg ventede så længe, som jeg kunne. Da han først var cirka en halv bils længde fra mig, parkerede jeg min bil og sprang ud, har Randy Thompson siden forklaret.

Bag rattet i den anden bil befandt der sig en mandlig bilist, der sad med armene foran sit bryst - noget som den 39-årige redningsmand allerede havde observeret fra sin egen bil.

Det skulle hurtigt vise sig, at Randy Thompson bange anelser var sande. Manden bag rattet havde nemlig fået anfald, der gjorde, at han ikke var i stand til at styre sin bil. Heldigvis greb Randy Thompson dog rattet, mens han fik bragt bilens til standsning.

Læs også

Kvinde kigger på fotos af sin gamle lejlighed: Bliver skræmt fra vid og sans, da hun ser dette i vinduet

- Jeg var bekymret, men jeg ville gøre det samme for alle andre. Det viste sig åbenbart, at jeg var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, forklarer han.

Hvad Randy Thompson dog ikke vidste var, at hele hans herodiske redningsaktion var blevet filmet. For bag den slingrende bil havde en patruljevogn nærmet sig, da betjentene, ligesom Randy Thompson, kunne se, at noget var helt galt.

Fra politiets forrudekamera blev hele episoden optaget, og på videoen kan man også se, hvordan betjentene er hurtige til at forlade deres patruljevogn og komme Randy Thompson til undsætning.

Læs også

Vild teknik afsløret: Sådan falder du i søvn på bare 2 minutter

Hurtigt blev en ambulance tilkaldt, hvorefter bilisten blev fragtet til behandling på det nærmeste hospital.

Siden er Randy Thompson blev udråbt til helt for det modige redningsforsøg, ligesom politiet i Dixon har takker ham mange gange for hans uselviske indsats.

Man Jumps into Moving Car, Saves Seizure Victim

 

 

Dagens Gossip