Bilist får kæmpe overraskelse, mens han sidder i sin bil: Så bliver alt pludselig meget pinligt

Skrevet af Nils Würtzenfeld

318 uger siden

|

08/05/2018
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En både sjov og yderst akavet episode går netop nu sin sejrsgang på nettet.

Dagens topnyheder

Vi kender det alle. Man går hen ad gaden, men pludselig opstår tvivlen: Hvordan sidder mit hår? Har jeg noget mellem tænderne? Bør jeg lige rette på trøjen?

Heldigvis er der som regel altid en bilrude eller to til rådighed, hvori man kan spejle sig selv for at få vished om, hvorvidt man tager sig præsentabel ud.

Netop denne taktik valgt en ung kvinde for nylig at følge i Ho Chi Minh City i Vietnam, da hun pludselig havde behov for at sikre sig, at altid ‘sad som det skulle.’ Det skriver Viralthread.com.

Hvad man dog altid skal huske, når man søger hjælp i en tilfældig bilrude - og hvad den unge kvinde havde glemt - er at tjekke, hvorvidt der rent faktisk sidder en person i bilen. Noget der selvfølelig kan være svært, hvis ruderne er tonede.

Af samme grund fik en tilfældig bilist noget af en overraskelse, da den unge kvinde pludselig begyndte at rette på sin bh og skære ansigter på den anden side af den bilrude, han sad ved.

Det sjove optrin fik hurtigt bilisten til at gribe sin mobiltelefon og filme den intetanende kvinde, der havde travlt med at rette på både det ene og det andet.

Bilisten kunne - og burde måske - have valgt at lade den unge kvinde forblive i lykkelig uvidenhed om hans tilstedeværelse, men kunne alligevel ikke dy sig for at stille hende i forlegenhed.

Derfor ser man sidst i optagelsen, hvordan bilisten ruller vinduet ned for øjnene af den unge kvinde, der er ved at pille næse.

I et par sekunder stivner kvinden fuldstændig og kigger chokeret på kameraet, stadig med to fingre i næseboret, inden hun febrilsk tager flugten.

Siden er videoen blevet delt på nettet, hvor den hurtigt har spredt sig verden over. Til stor morskab for alle andre end den stakkels kvinde, der for fremtiden nok skal huske at sikre sig kun at tjekke sig selv ud foran tomme biler.

Se den sjove video herunder: