Bilist går amok, da motorcyklist kører op i bagenden - Da han kigger på jorden, forandrer situationen sig

Foto: Sayd Omar Morales Akmad

I første omgang ville bilisten anmelde motorcyklisten, som havde lavet en stor bule i hans bil. Men da han så, hvad der lå på jorden, indså han, at det var noget helt andet, der var nødvendigt.

I stedet for at anmelde en motorcyklist, der havde lavet en kæmpe bule i hans bil, valgte Sayd Omar Morales Akmad en helt anden tilgang.

Den bliver han nu hyldet for på sociale medier, skriver Buzzflare.

Læs også

Pitzner smider BH’en foran spejlet

Sayd Omar Morales Akmad er en forsigtig bilist, som også er meget øm over for sin fine bil. Så da han blev kørt op i bagfra af en motorcyklist - med en gigantisk bule til følge - var han rasende.

Han var klar angiveligt til at anmelde motorcyklisten, men da han kiggede på jorden, skiftede han mening.

Foto: Sayd Omar Morales Akmad

Her så han en masse ris, der var spredt ud over jorden.

Det gik op for Sayd Omar Morales Akmad, at han - på trods af bulen i bilen - var langt bedre stillet end den fattige motorcyklist.

Han bad færdselsbetjenten om at se bort fra forseelsen, men her sluttede Sayd Omar Morales Akmads godhjertethed ikke. Han gav også den fattige fisker penge, så han kunne købe mad til sin familie.

Foto: Sayd Omar Morales Akmad

Det gjorde den fattige mand så chokeret, at han begyndte at græde og takkede Sayd Omar Morales Akmad for generøsiteten og venligheden.

I et opslag på Facebook, hvor han fortæller om oplevelsen, krediterer han sin far og bedstemor for at have lært ham, at man altid kan erstatte ting, man har mistet - undtagen andres respekt og kærlighed.

Læs også

Eksperter slår fast: Du har tøet din frosne mad op forkert hele livet

 

 

Dagens Gossip