Bilist ser en ‘bunke jord’ på en mark: Da han kommer tættere på, får han et chok

24/10/2023 14:09

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bilisten fik sig noget af en overraskelse.

Mest læste i dag

En beboer i Nottingham, England, var ude at køre, da de bemærkede en underlig form i et græsområde ved siden af vejen. Set på afstand lignede det nærmest en mærkelig bunke jord. Heldigvis tog føreren et dobbelttjek og indså, at 'bunken' faktisk var et lille dyr i nød.

En nysgerrig kalv var vandret ind i en stor mudderpøl og sad fast helt op til hagen. Føreren kontaktede RSPCA i håb om, at de kunne hjælpe den forvirrede lille kalv, som sandsynligvis havde siddet fast hele natten. Det skriver The Dodo.

RSPCA-inspektør Annette Della-Porta ankom til marken sammen med lokale brandfolk, og gruppen gik i gang med at redde deres nye ven. "Kalven sad forfærdeligt fast op til sin hage midt i en dyb mudderpøl," sagde Della-Porta i en pressemeddelelse. "Jeg kunne se, at hun var dehydreret... Hendes hoved var dækket af fluer, og resten af flokken var langt væk i den anden ende af den store mark. Alt dette fik mig til at tro, at hun havde været der mindst natten over og muligvis længere. Heldigvis ankom den store dyre-redningsenhed fra brandvæsenet, og vi blev enige om, at den bedste måde at fjerne hende på var at forsøge at få et par store remme ned i mudderet og omkring hendes midte for forsigtigt at trække hende i sikkerhed."

Kalven var forvirret og en smule bange, mens teamet arbejdede for at befri hende, men Della-Porta sad ved hendes side hele tiden for at holde hende rolig og lærte endda brandfolkene de bedste måder at interagere med hende på. Snart var kalven så afslappet, som hun kunne være, mens hun stadig sad fast.

Endelig var den søde baby fri og kollapsede på fast grund, så glad for at være ude af mudderet. Della-Porta tjekkede hende og sørgede for, at hun fik al den pleje, hun havde brug for, mens hun tilpassede sig. "Kalven var så tørstig - jeg hentede en spand vand fra min varevogn, og hun drak det hele," sagde Della-Porta. "Hun begyndte derefter taknemmeligt at spise - hvilket var et godt tegn. Hun havde været fuldstændig fast, og jeg tror ærligt ikke, hun ville have overlevet en dag mere, givet hvor usædvanligt varmt det var for oktober. Jeg vil gerne takke besætningen, som var fantastiske og så hurtige, rolige, professionelle og omsorgsfulde. Det er en anden påmindelse om, hvad vi kan opnå sammen for dyrevelfærd."

Della-Porta tog kontakt til kalvens familie og instruerede dem i, hvordan de skulle tage sig af hende fremover og gav dem nogle råd for at sikre, at dette ikke sker igen. Den lille kalv er nu tilbage på benene og klar til igen at udforske verden på en forhåbentlig meget sikrere måde.