Billede af 2 euro-mønt går viralt: Kan du se hvorfor?

Foto: Shutterstock.com

Et billede af en 2 Euro-mønt er gået viralt, og det skyldes, at der på mønten fremgår et billede af en penis. Eller det ligner det i hvert fald.

I starten af nullerne blev euroen indført som ny valuta i flere europæiske lande, og siden da er den blevet adopteret i endnu flere lande.

De fleste danskere har stiftet bekendtskab med euroen på den ene eller anden måde, men det er nok de færreste, der rent faktisk har taget et dybdegående gik på valutaen.

Læs også

Her er datoen: Populært TV2-program vender tilbage

For få dage siden gik et billede af en 2 Euro-mønt nemlig viralt på det store internetforum, og når først folk har taget et kig på mønten, kan de ikke lade være med at lægge mærke til det igen.

Sverige og Finland ligner en….

Årsagen til at billedet er sjovt, er, at hvis man tager et godt kig på mønten, særligt i området omkring Sverige og Finland, så kommer deres lande til at se ret komiske ud, da Norge ikke er inkluderet på mønten.

Der skal hvert fald ikke meget fantasi til at se, at kombinationen af Sverige og Finland i udkanten af mønten, faktisk ligner en penis med vedhængende testikler.

Hvis du ikke tror os, så prøv at tag et kig igen.

Foto: Reddit

Ser anderledes ud på nye mønter

Årsagen til at Sverige og Finland kommer til at se så uheldige ud på mønten, skyldes, at det kun er EU-landene og ikke alle lande fra Europa, der er med på mønten.

Det er dog sidenhen blevet lavet om på nye mønter, så euro-mønten nu inkluderer de europæiske lande, og ikke bare landene fra EU. Dermed er Norge på mønten, og det hjælper med det uheldige billede, der får Sverige og Finland til at ligne det mandlige kønsorgan.

De tidligere mønter er dog fortsat fuldt funktionelle, så hold øje med din næste 2 euro-mønt, når du får sådan en stukket i hånden.

Læs også

Tilbagekalder kylling solgt i Rema 1000 over hele landet

 

 

Dagens Gossip