Billede 'beviser' teori om Aldis toiletpapir

Foto: Facebook

En teori om Aldis toiletpapir har spredt sig i løbet af de seneste måneder. Men nu er et billede blevet angivet som 'bevis' for, at Aldis billige toiletpapir har en hemmelighed.

I Aldis supermarkeder finder man mange billige alternativer, når man handler. Det inkluderer også deres udvalg af toiletpapir. 

Læs også

500.000 danskere får flere penge

Nu mener en handlende dog, at hun har afdækket, at butikkens toiletpapir af eget mærke faktisk er fremstillet af en producent, der er kendt for at lave blødt toiletpapir. Det skriver News.com.au. 

Mens Aldi Australien har nægtet af kommentere på teorien, er der blevet spekuleret i den i flere måneder. Det er selvfølgelig sket i forlængelse af, at toiletpapir i lang tid var noget, der blev hamstret.

I denne forbindelse er der også blevet delt et billede, der ser ud til at 'bevise', at Aldis toiletpapir er fremstillet af en producent ved navn Quilton. Og det har blot sat yderligere gang i spekulationerne. 

Billedet, der er blevet delt af et medlem af en Facebook-side navn Aldi Mum's, viser to ruller toiletpapir, der begge har det velkendte sky-mønster fra Confidence-mærket. 

Men inde i selve paprullen, som toiletpapiret er rullet om, ser man det lilla Quilton-logo.

Foto: Facebook

"Er Aldi Conficende-toiletpapir lavet af Quilton med et andet print og en billigere pris?!" skrev hun. 

"Nogen i produktionen glemte at ændre 'kernen' til Aldi-toiletrullen." 

En pakke med otte ruller af 3-lags Confidence Extra Soft koster mindre end det halve af, hvad en pakke med seks Quiltons 3-lagstoiletpair. 

Billedet tiltrak hurtigt en masse opmærksomhed, hvor mange brugere beskrev det som værende gode nyheder. 

"Dette viser, at vi har ret," skrev en person, mens en anden skrev: "Jeg har altid mistænkt dette. Elsker prisen og kvaliteten." 

"Det er faktisk god værdi - jeg har altid købt Quilton for 8 dollars," skrev en tredje bruger. 

En meget begejstret handlende skrev følgende: "Jeg plejede at købe Quilton hele tiden, indtil jeg fandt denne fra Aldi og syntes, at den var temmelig ens i kvaliteten. Nu ved jeg hvorfor."

Læs også

Kan du huske disse tre danske boybands: Her er de i dag

Aldi Australia har nægtet at kommentere på teorien, skriver News.com.au. De skriver desuden også, at Quilton ikke har svaret på deres henvendelser. 

 

Dagens Gossip