Blev stoppet for spirituskørsel: Forsøgte at slippe for straf med 'frækt tilbud'

Foto: Shutterstock.com

En 21-årig kvinde blev stoppet af politiet for spirituskørsel, og forsøgte derefter at 'købe sig fri' med et frækt tilbud.

En kvinde, der kørte galt i sin bil, mens hun var påvirket af alkohol, forsøgte at købe sig fri for straf. Hun forsøgte sig både med at betale med kontanter og 'seksuelle handlinger' til den politibetjent, der arresterede hende. Det skriver Daily Star.

Politibetjenten, der dukkede op ved den forulykkede bil på James C Leo Drive i Township Spring, der ligger nord for Houston i Texas, blev af vidner fortalt, at en kvinde kørte ind i kantstenen, hvorefter bilen rullede ind over et blomsterbed og ind i et trafikskilt.

Læs også

Nyt "Pyrus"-problem: TV 2 taler ud

Kvinden var dog stukket af, inden politiet nåede frem. Kort tid senere dukkede en mand op ved den forulykkede bil, hvor han forsøgte at overbevise betjentene om, at han var ansvarlig for ulykken.

Men så ankom en kvinde til stedet, som i politirapporten er identificeret som 21-årige Dulce Ortiz. Hun viste 'flere tegn på beruselse', ifølge politiet, og det blev kort tid efter fastslået, at det var hende, der havde kørt bilen.

Efter at have haft en afhøring på Harris County District Attorney's Office, blev den 21-årige kvinde først og fremmest sigtet for ikke at være stoppet og at have tilbageholdt information.

Men mens hun sad i en politibil på vej til den lokale politistation, forsøgte hun angiveligt at komme ud situationen, ved at bestikke den mandlige betjent. Hun valgte nemlig at tilbyde ham diverse seksuelle handlinger og kontanter, hvis han var villig til at lade hende gå.

"Dulce Ortiz blev arresteret og indsat i Harris County-fængslet, da hun er anklaget for bestikkelse. Hendes kaution er ikke sat, men er tildelt den 262. distriktsdomstol," har betjenten skrevet på Facebook, hvor han også har delt, at hun forsøgte at bestikke ham seksuelle handlinger.

Dette opslag endte naturligvis med at gå viralt, hvilket også resulterede i, at der var mange, der kommenterede på det. Flere skrev endda, at de mente, at betjenten burde have accepteret det frække tilbud fra den 21-årige kvinde.

Læs også

21-årig død i tragisk arbejdsulykke: Fik lift i hovedet

 

 

Dagens Gossip