Børnene ville ikke fejre nytår uden deres far som var på arbejde: Så gør de noget uventet

Foto: TikTok

En speciel aften hvert år, er nytårsaften, hvor man sammen med familie og venner prøver at få den bedste snart på det nye år.

Det er dog ikke alle mennesker der har det privilegium. De skal arbejde for, at vores samfund ikke står stille.

En af dem der skulle arbejde var Óscar Mauricio Morales, en buschauffør fra Medellín, Columbia.

Læs også

Kvinde sparker sne i kattens ansigt: Det kom hun hurtigt til at fortryde

Natten til d. 1 januar var Óscar på vagt. Han var ankommet til busstationen i Medellín kun fem minutter før den brølende eufori og fyrværkeri indvarslede det nye år.

Den hengivne far skulle have været ved sidste stop tidligere for at fejre med sine børn, men desværre forhindrede mange uforudsete hændelser ham i at nå frem før.

I et interview med  ElTiempo  siger han endda: ”Jeg lavede det skift praktisk talt non-stop og spiste ikke engang. Jeg så minutterne tikke forbi, men jeg fik ikke lov til at overskride hastighedsgrænserne.”

Men hvad han aldrig havde forventet, var at finde sine to børn på 7 og 9 år, Linda og Mathias, der ventede på ham ved det sidste busstoppested.

I den sjove, nu virale video, vifter børnene med armene for at blive bemærket, og da bussen kommer frem fra mørket, hilser den overlykkelige far dem med fjernlysene og fire blink.

Foto: TikTok

"Medskyldige" til denne smukke overraskelse er en ven af ​​chaufføren og børnenes bedstemor.

“De børn er min grund til at kæmpe, grunden til at jeg holder fast efter at have været igennem en meget hård tid med bruddet på et 11-årigt forhold nu for 14 måneder siden. De støtter mig,” siger Óscar til ElTiempo.

Læs også

Jes Dorph-Petersen vender tilbage

 

 

 

 

 

Dagens Gossip