Brudepar holder Disney-bryllup og bliver gift som Askepot og prinsen: Men se nu deres bryllupsgæster

Foto: Emily May Breden/Facebook

Et par valgte for nylig at holde et helt særligt bryllup, hvor alt var inspireret af Disney-film.

De fleste bryllupper er forholdsvis traditionelle.

Her optræder det lykkelige par som regel i henholdsvis brudekjole og jakkesæt, gæsterne er ligeledes klædt pænt på, og efter vielsen står den på middag, kage, taler og måske en brudevals.

For det australske par Emily May Breden og Jack Breden var det dog et noget utraditionelt bryllup, som de valgte at holde tidligere på måneden. Det skriver den britiske avis Mirror.

Læs også

Rørende misforståelse: Nygifte Olivia smelter, da hun får dette at vide af 5-årig

28-årige Emily May Breden har nemlig været besat af Disneys eventyrlige univers, lige siden hun var en lille pige, så da parret stod for at blive gift, var hun ikke i tvivl om, hvilken type bryllup hun gerne ville have.

- Jeg har altid været fuldstændig besat af Disney. Jeg tror, at det er blevet en integreret del af mig, fordi jeg så alle filmene gennem min barndom og bare tog magien til mig, lyder det fra Emily May Breden, der derfor ønskede sig et sandt Disney-bryllup, hvor hun skulle indtage rollen som en helt særlig karakter:

Læs også

Er du typen, der skal op og tisse om natten? Så er denne opfindelse lige noget for dig

- Jeg elsker dem alle, men min favorit har altid været Askepot, så det gav mening, at jeg skulle være hende på min bryllupsdag, forklarer kvinden fra New South Wales i Australien.

Derfor præsenterede hun idéen om et storslået Disney-brullyp for sin forlovede Jack, der dog skulle bruge noget overtalelse, før han var ombord.

- Jack var ikke sikker på idéen til at starte med, men så snart vi begyndte at planlægge brylluppet, sprang han virkelig med på hele konceptet, ligesom hele min familie var meget begejstrede for det, forklarer Emily May Breden.

Så snart parret var blevet enige om den særprægede Disney-vielse, begyndte de at kaste sig over den omfattende planlægning. De skulle selv klædes ud som Askepot og hendes prins, mens også maden til brylluppet skulle have Disney-tema. Eksempelvis var kagen inspireret af Mickey, ligesom den var dekoreret med prinsesse-cupcakes.

Læs også

Viser uheldig brud lige hele sin numse? Skørt billede får folk til at spærre øjnene op

Disney-teamet stoppede dog ikke her, da parret besluttede, at også deres gæster skulle klædes ud. Derfor valgte de en Disney-karakter til samtlige 64 gæster - en karakter som de indbudte skulle ankomme som.

Også parrets tre børn, Ella på syv år, Jade på fem år og Evan på to år fik fremstillet Disney-kostumer. Mens pigerne skulle være de to hovedroller fra ‘Frost’-filmen, blev Evan klædt ud som en stormtrooper fra Star Wars-universet (der er en del Disney-koncernen, red.).

- Jeg planlage Disney-karakterer til alle, så der ikke kom to af den samme. Det var sjovt og anderledes, fortæller Emily May Breden, der endte med at føre sin skøre idé ud i livet.

Brudeparret blev nemlig viet som prins og prinsesse foran et hav af fremmødte Disney-karakterer så som Woody og Buzz fra Top Story, Grisling og Æsel fra Peter Plys, Mickey, Snehvide, Alice i Eventyrland samt Tornerose og hendes nemesis - den onde heks.

Læs også

Derfor må du aldrig lægge toiletpapir på brættet, når du besøger et offentligt toilet

- Nogle af mine familiemedlemmer fortalte, at det var det bedste bryllup, de nogensinde havde været til, lyder det fra en lykkelig Emily May Breden, der ikke bare fik sin drømmeprins, men også sit drømmebryllup.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip