Buschauffør er for køn til sit 'drømmejob'

Foto: Privat

Den 24-årig kvindelige buschauffør er for køn til sit job.

En tidligere kvindelig plejer, har skiftet sit tidligere job ud med jobbet som buschauffør. I sit nye job får hun dog konstant at vide, at hun er 'for smuk' til sit drømmejob. Det skriver det engelske medie Daily Mirror.

Læs også

Dansk tankstation sælger benzin for under 10 kroner literen

Jodie Leigh Fox fra Essex har på baggrund af dette lovet, at hun vil bekæmpe, at det job, hun har nydt de seneste tre år, kædes sammen med én stereotyp.

Den 24-årige skiftede karrierevej, efter at have set en jobannonce for buschauffører. Hun besluttede at sende en ansøgning, da hun altid har haft en interesse i at komme bag rattet.

Foto: Instagram

Men siden da har hun måtte lægge øre til, at særligt mandlige passagerer kommenterer på hendes udseende. 

"Når mænd stiger på bussen, får jeg altid den samme reaktion, som har tendens til at være 'Du er så smuk' eller 'Jeg har aldrig set en så smuk buschauffør i mit liv'," fortæller Jodie ifølge Daily Mirror.

Foto: Instagram

"Folk har sagt, at jeg er for smuk til at være buschauffør. Men jeg får også nogle positive kommentarer fra andre kvinder, der komplimenterer mig og mine negle, mit hår eller min makeup," fortæller hun også. 

På trods af opmærksomheden, fortæller Jodie, at hun fortsat vil køre bus, da hun 'elsker sit job'.

Foto: Instagram

Hun har også opbygget en fanbase på det sociale medie TikTok, hvor hun nu deler, hvordan det i virkeligheden er at være buschauffør. 

Imidlertid begyndte hun først at tiltrække opmærksomhed på det sociale medie, da hun afslørede, hvad hun lavede til dagligt. Herefter 'eksploderede' det for hende.

Foto: Instagram

"Jeg har delt videoer før, men ikke arbejdsuniform. Det var første, da jeg delte, at jeg var buschauffør, at folk blev helt skøre omkring det," siger hun til Yahoo ifølge Daily Mirror. 

I en video beskriver hun blandt andet hver type passager, der kører med hendes bus.

Til trods for hendes popularitet på de sociale medier, siger Jodie, at hun ikke har planer om at droppe jobbet som buschauffør. Derimod vil hun fortsætte med at være buschauffør, indtil hun går på pension.

Læs også

Kvinde uigenkendelig efter nye madvaner: Tabt over 50 kilo

 

 

Dagens Gossip