Buschauffør fortæller: Derfor åbner vi ikke dørene igen når vi først har lukket dem

12/11/2023 16:00

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mange af os vil kende frustrationen ved at dukke op til busstoppestedet lige i tide, kun for chaufføren at stirre tomt frem med dørene lukkede, inden han kører.

Mest læste i dag

Ikke alene er det pinligt, men det ser altid ud til at ske, når du er ved, at komme for sent på arbejde.

Men det viser sig, at det ikke er en sammensværgelse, der har til formål at gøre dit liv sværere. Nej, som forklaret af en buschauffør, har de intet andet valg end at fortsætte med at køre, når dørene er lukket.

TikTok-brugeren, der går under det dejlige brugernavn Fatbus Driver (hans rigtige navn er Stephen), arbejder for den offentlige transporttjeneste i Glasgow.

Han har også startet en bland selv slikbutik kaldet Fatmans Treats, og har tjent sig selv næsten 8.000 følgere på platformen ved at dele sine perler af buschaufførs visdom.

Et spørgsmål, han ofte bliver stillet, er: hvorfor præcist efterlader de passagerer strandet, når dørene er lukker?

"Hvis det er i byen, er vi under TRC-forhold, hvilket betyder, at de håndhæves af Glasgow City Council og SPT og vores egne inspektører."

Stephen fortsatte med at sige, at så snart de er stoppet ved et stoppested, og dørene er lukket igen, har de ikke tilladelse til at åbne dem igen.

"Virksomheden risikerer en bøde og kan få deres kørekort til det køretøj taget fra dem, hvilket betyder, at det koster dem penge," fortsatte han.