Buschauffør ser to små børn gå alene: Det gik hurtigt op for hende, at hun måtte gøre noget

Skrevet af Nicolai Steinicke

24/08/2023
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Den amerikanske buschauffør Jeannie Mitchell troede, hun skulle have en normal dag på arbejdet, da hun pludselig så to børn, der vandrede på gaden.

Dagens topnyheder

De fleste ville ikke tænke mere på dette, men Jeannie blev hurtigt opmærksom på de to børn. Hun fik et tilbageblik på en forfærdelig oplevelse, der skete for 15 år siden.

For 15 år siden forsvandt hendes fem-årige søn. Drengen havde været forsvundet i 12 timer, da en fremmed fandt den fem-årige og kontaktede politiet. Jeannie fortæller, at ventetiden var uudholdelig, før hendes søn kom hjem.

Hun handlede derfor mod de to børn, hun så langs gaden. Hun stoppede ved dem og spurgte, hvor de skulle hen, havde de ikke nogle voksne til at passe dem? 

Børnene lyttede til Jeannies spørgsmål, men det var først, da hun stod af bussen for at tale med dem, at de forklarede hende, hvordan deres situation var.

Børnene kunne sige, at de var løbet fra babysitteren og skulle til en pårørende, men nu var de væk. Jeannie kontaktede straks politiet, som derefter fik børnenes mor til at hente dem.

Hele hændelsen blev filmet af et overvågningskamera. Takket være denne kvinde nåede to små børn hjem den dag.

Herunder kan du se klippet.