Chef fanget i pinlig video: Har sex med ansat i mødelokale, mens videokonference kører

Emil Ryttergaard

331 uger siden

|

16/03/2018
Viralt
I mødelokalet blev et frækt 'møde' fanget mellem to kollegaer. Foto: Youtube
I mødelokalet blev et frækt 'møde' fanget mellem to kollegaer. Foto: Youtube
To medarbejdere gik i den grad til makronerne, mens et kamera kunne optage hele seancen.

Dagens topnyheder

Det er sjældent at man får syn for sagen, når rygterne om forbudte forhold svirrer på kontorgangene. 

Måske opsnapper man de hede blikke eller flirtende samtaler mellem praktikanten og chefen, der hurtigt forstummer, når en anden medarbejder træder ind på kontoret.

Men det behøver ikke altid at blive ved rygterne, for nogle gange bliver de hede romancer taget med bukserne nede, og det var netop hvad to kollegaer gjorde foran hele verdenen.

Her blev det passionerede par fanget på et tændt webcam, hvor deltagerne af videokonference i den anden ende fik en stor overraskelse, skriver The Sun.

Den frække video har givet en række kinesiske chefer røde ører. Foto: Youtube

Det forlød først, at der var tale om mellemleder og en underordnet kvindelig ansat i firmaet China Southern Power Grid, der er et af to kinesiske og statsejede elselskaber, og som har et kontor i den kinesiske storby, Guangzhou.

Nu skal politiet til at opklare, om videoen af den frække kontorsex er sand eller falsk. Men for kineserne er den i hvert fald underholdende. Foto: Youtube

Men siden videoens udgivelse har sagen udviklet sig, og sandheden er langt mere udspekuleret.

Det viser sig nemlig, at de to 30-årige kollegaer med efternavnene Wang og Tang havde spredt videoen i et forsøg på at sprede falske rygter om ledelsen, og parret bag videoen begge blevet anholdt og sigtet for bagvaskelse.

Politiet er stadigvæk ved at opklare de nærmeres omstændigheder i sagen, og det er derfor stadigvæk uvist, om det er Wang og Tang selv, der medvirker i den frække film.

Videoen er forinden sin udgivelse blevet censureret af de kinesiske myndigheder. Hvorvidt at der er hold i rygterne, og Wang og Tang fik fat i en rigtig video eller har fuldført deres egen frække kontorfantasi, så har historien haft stor gennemslagskraft overalt i Kina de seneste dage.

På den kinesiske udgave af Facebook, kaldet Weibo, er hashtagget ‘Use Love to Make Power’ (brug kærlighed og lav strøm, red.) et af de mest blokerede søgninger.

Se selv hele den frække affære i videoen her: