Chokerende billeder: Overvågningskamera fanger spøgelsesagtig skikkelse nær baby

21/09/2023 15:52

Kamille Isaksen

Viralt
Foto: Skærmbillede Youtube
Foto: Skærmbillede Youtube
Forældreparret kunne ikke tro deres egne øjne, da de tjekkede deres baby kamera, efter de fandt deres barn med kradsemærker i ansigtet.

Mest læste i dag

Der var intet bemærkelsesværdigt, da Heather Brough lagde sin et-årige datter Lilly til at sove. 

Situationen var dog en helt anden, da hun tog datteren op fra hendes krybbe og opdagede tre dybe lilla ridser på hendes kind. 

Mærkerne på datterens kind fik forældrene til at tjekke baby kameraet for at se, om hun havde ridset sig selv, mens hun tog sig en lur. Billederne, der mødte forældrene, chokerede dog forældrene, idet de opdagede en spøgelseslignende figur, som hurtigt passerede Lilys tremmeseng, før skikkelsen forsvandt. 

De skræmmende overvågningsbilleder fik forældreparret til straks at kigge sig om efter andre boligmuligheder i håb om at komme væk fra den “hjemsøgte” ejendom. 

Ifølge Heather Brough er denne episode langt fra den første spøgelsesagtige hændelse, der har fundet sted i ejendommen. 

"Der har været tidspunkter, hvor jeg og min forlovede ville vågne op om morgenen, og jeg kunne høre en vred mandestemme - som om nogen havde stukket deres tå. Hvis jeg er i bad, hører jeg nogen løbe op og ned ad trappen. De første par gange, det skete, troede jeg, at min forlovede og hans bror løb op og ned ad trapperne efter ting - men da jeg åbnede døren nej- en var der.”

Sådan udtaler Heather Brough til Mirror

Det århundrede gamle hus har dog en forskruet fortid, som efter sigende skulle være blevet efterforsket og efterfølgende fundet beviser af en uvis tilstedeværelse. 

Se videoen her: