Chokeret ægtepar: Katten var skyld i at konen blev gravid

Foto: Reddit

Det er sjældent, at en kat kan være årsagen til, at et ægtepar går hen og blive gravide. Det var dog tilfældet i denne situation.

Kan en kat virkelig havde indflydelse på, om en kvinde bliver gravid? Det kunne den i dette tilfælde, hvor en mand på hjemmesiden Reddit fortæller om, hvordan han og konen ikke ønskede at blive gravide.

Alligevel skete det dog, og det var på grund af ‘hans dumme kat’ som han så fint får sagt det i teksten.

Læs også

Mor lå 2 måneder i koma: Vågnede op til den værst tænkelige besked

Manden der forholder sig anonym fortæller, at han og konen havde fået et barn, og de ville derfor vente med at få sig endnu et. Konen ville dog ikke tage p-piller, så de benyttede sig i stedet af kondomer.

Et kondom plejer også at være nok, men tydeligvis ikke, når man har en kat i hjemmet.

“Vores kat er et ondt geni. Jeg tror seriøst, at den lille lodne orange lort er klogere end vores næsten et år gamle barn. Han går i alt, og jeg mener virkelig alt. Ingen dør, skuffe, skab kan stoppe ham, og hvis han ved, hvor noget han vil have er, finder han det. Det er så slemt, at jeg troede, vores hus var hjemsøgt de første uger, efter vi adopterede ham. For hver morgen ville jeg vågne op til, at alle låger og skabe var åbne,” fortæller manden i Reddit-tråden ifølge Se&Hør.

En morgen da manden stod op, kunne han se, at katten havde været i skufferne på badeværelset, hvor den havde leget med vatpindene. Derfor flød gulvet med vatpinde, kondomer og andre ting fra skabet.

Manden ryddede det hele op, lagde tingene på plads og tænkte ikke videre over det.

Efterfølgende dyrkede manden sex med sin kone igen, og de tænkte begge to, at alt var som det skulle være.

To uger senere begyndte konen dog at få kvalme og ømme bryster, og de valgte derfor at tjekke, om hun var blevet gravid. Det var hun.

Men hvordan kunne det være sket?

“Vi lagde hovederne i blød for at finde ud af, hvad der var sket, og så slog det mig lige pludselig: Den forbandede kat!”

“Jeg løb over til badeværelsesskuffen, hvor jeg opbevarer kondomerne, og tømte kassen for at besigtige hver enkelt,” lyder det fra manden.

Og ganske rigtigt, i flere af kondomerne var der tygget og kradset huller i dem, og det var altså årsagen til, at konen var blevet gravid.

Manden fortæller, at han kan fortælle en kommende søn eller datter, at vedkommende kom til verden på grund af deres lille kat.

Læs også

Tjek din e-Boks: 716.000 danskere har fået vigtig besked

 

 

 

Dagens Gossip