Chokeret mor udbrød: "Åh Gud" og så gled den ud af hendes øje

Foto: Privat

En mor gjorde et særdeles klamt fund i sin 6-årige datters ene øje. Det var nemlig meget overraskende, at det kunne være i pigens øje.

Moren havde det virkelig skidt efter, for fundet i datterens øje var virkeligt ulækkert.

Klagede over ”brændende fornemmelse”

Læs også

Tragisk ulykke i forlystelsespark: 26-årig kæmper for sit liv

En kun 6-årig pige klagede over en ”brændende fornemmelse” i sit øje, derfor tjekkede hende mor, Kris Monk, øjet som enhver anden mor ville have gjort.

Men moren havde virkelig ikke forventet det klamme syn der mødte hende.  havde hendes mor aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig den ækle forklaring bag.

Ifølge News fortalte Kris Monk, at hun næsten fik et panikanfald, da det gik op for hende, hvad der gemte sig i datterens øje.

Moren fortæller rysten at hun udbrød ”Åh Gud”, da hun så, hvad der kom ud af datterens øje.

Insekt gemte sig i øjet

I den lille piges øje kom der nemlig et insekt ud. Og faktisk måtte Kris Monk have datteren med på skadestuen i Missouri for at få hjælp til at få dyret ud af øjet, og det var først her, at hun opdagede det klamme insekt i pigens øje.

Men der var faktisk mistanke omkring at det kunne være et insekt, da der dagen før var et insekt der var fløjet ind i den lille piges øje. Mor og datter kunne efterfølgende ikke finde insektet, og de gik derfor ud fra at det var fløjet væk.

Privatfoto

Men det stod altså som bekendt langt værre til, og da den lille pige klagede over den brændende fornemmelse i sit øje, tog Kris Monk ingen chancer og skyndte sig på skadestuen med hende.

Havde siddet i øjet i ni timer

På skadestuen fandt lægerne hurtigt frem til problemet, og at insektet stadig sad stadig i pigens øje, hvor det nu havde været i ni timer.

Heldigvis var insektet dødt, men alligevel var både mor og sygeplejersken, der fik insektet ud chokerede.

Og Kris Monk fortæller, at både hun, sygeplejersken og lægen rystede over det hele over fundet.

Den eneste der var nogenlunde ved fatning, var den lille pige, som ellers var offer for det hele, men Kris Monk fortæller at pigen tog det roligt, og ikke virkede særligt påvirket af det hele.

Læs også

Tre drenge lavede dørfis ved det ‘forkerte’ hus: Det endte fatalt

 

 

Dagens Gossip