Chris' tidligere udlejer spørger efter hans nuværende adresse: Årsagen efterlader ham i chok

Foto: Privat

På lejemarkedet kan det ofte være svært at finde en god lejlighed, også at skulle være så heldig, at få en god udlejer oveni, det er svært. Men det var tilfældet for Chris.

Chris Robarge fra Worcester i den amerikanske delstat Massachusetts blev chokeret, da han pludselig modtog en besked fra en mand, som han tidligere havde lejet af. 

Manden spurgte efter Chris’ nuværende adresse.

Læs også

Skyderi på natklub for homoseksuelle: 5 døde og utallige såret

Der havde ikke været nogle uoverensstemmelser, da Chris flyttede ud, og så vidt Chris selv vidste, var der ikke noget, der var gået i stykker. Derfor blev han lidt overrasket over forespørgslen.

Han sendte dog alligevel sin adresse til den mand, han tidligere havde lejet af. Få dage senere fandt han ud af, hvorfor manden ville have hans adresse.

Sammen med en check på 2.500 dollars (18.000 danske kroner), var der et brev fra Chris tidligere udlejer:

-  Det var et brev fra min tidligere udlejer, der informerede mig om, at de havde solgt deres hud, og at de betalte mig og alle de andre tidligere lejere, fordi vi havde bidraget til den fortjeneste, de fik, da de solgte huset. Det skriver Chris Robarge i sit opslag på Facebook, hvor han har delt historien.

Chris Robarge var flyttet ind som lejer i lejligheden efter en skilsmisse. Lejligheden han havde lejet, var det første sted, han havde kaldt sig eget hjem. Det skriver Sosialnytt.

- Jeg har siddet og forsøgt at fordøje det her i mere end et døgn, og jeg er stadig helt ude af stand til at forklare, hvad denne handling betyder for mig. Jeg kan kun sige, at der er mennesker, der taler om deres værdier, og så er der folk, der rent faktisk lever efter dem.

- Og grunden til, at jeg ville dele dette, er, fordi jeg vil opfordre os alle til rent faktisk at efterleve vores værdier, siger Robarge, der har delt opslaget efter at have fået samtykke af den tidligere udlejer. 

Læs også

To heldige danskere vinder millionbeløb

 

 

 

Dagens Gossip