Christian så mand stikke af fra kvinde på første date: Så tog han rørende beslutning

Foto: Christian Avant/Facebook

En kvinde endte på en katastrofal første date. Heldigvis var hjælpen nær.

Der er mange overvejelser og bekymringer forbundet med en første date.

For hvad skal man tage på? Hvor skal vi mødes? Hvad skal vi snakke om? Og opstår der kemi mellem os?

For nogen er spørgsmålet om regningen også et dilemma, for deler man den? Betaler manden altid? Og hvad forventer din date?

Læs også

Mille Dinesen afslører: Her er faderen til mit barn

For en australsk kvinde blev det dog aldrig et spørgsmål om, hvem der skulle betale regningen, da hun for to uger siden var på date på burger-restauranten Milky Lane i Sydney i Australien. Det skriver Independent.

Det afslører Christian Avant, der er ejer af restauranten og som overværede den mildest talt skæbnesvangre date.

På Facebook har han delt et opslag, hvori han fortæller om episoden.

Læs også

82-årig mand anholdt: Forsøgte at slå konen ihjel med tung brevvægt

Parret var mødt op som aftalt og havde snakket, mens de havde spist og drukket. Efter måltiden forklarede manden, at han gerne ville betale for måltidet, men at han derfor lige skulle ud og hæve nogle penge.

Derfor ventede kvinden pligtskyldigt, men efter meget lang tid, begyndte den ydmygende sandhed at gå op for hende.

Han kom ikke tilbage.

Læs også

Skål! Nu kan du bytte en agurk til en iskold gin & tonic

- Hvis du tror, at din søndag er dårlig, så er et par lige kommet ind på Milky Lane på en første date, hvor de har spist og drukket. Han sagde, at han lige skulle udenfor for at hæve penge, men han stak af og efterlod hende med hele regningen. Sikke et røvhul, lyder det i opslaget fra Christian Avant. 

Regningen lød på 630 kroner, og den usle flugt var lige ved at få Christian Avant til at offentliggøre mandens identitet via restauranten overvågningsoptagelser.

- En del af mig ønsker at dele hans ansigt via overvågningsbåndet, men jeg gør det ikke. At være single er noget lort i en verden fyldt med så mange umoralske mennesker, skriver Christian Avant, der i stedet besluttede sig for at tackle situationen på en helt anden og rørende måde.

Læs også

Nu er den gal igen: Politiet advarer endnu engang mod ‘Preben Nielsen’

- Vi valgte at give hende måltidet gratis. Hendes dag havde været slem nok, skriver Christian Avant afslutningsvis i sit opslag.

Forhåbentlig fik restaurantejerens gavmildhed mindet den uheldige kvinde om, at der trods alt stadig er ordenlige mennekser tilbage i verden.

 

 

Dagens Gossip