Connie deler vandene: Se hendes vilde fødselsdagskage

Foto: Instagram

En kvinde har delt vandene på de sociale medier, hvor hun har delt billeder af sin helt unikke fødselsdagskage.

En madglad kvinde har delt vandene på de sociale medier, efter at have fejret sin fødselsdag med en hjemmelavet sushikage, der bestod af både sashimi, tang og spiselige blomster.

Læs også

Ny vært på X Factor: Hun overtager efter Melvin

Connie Cao fra Melbourne i Australien har på Instagram delt, hvordan hun har båret sig ad med at lave sin unikke fødselsdagskage. 

"Hvorfor få fødselsdagskage, når du kan få sushi-kage," skrev hun til sit opslag.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Som du ved, elsker jeg sushi, så i år besluttede jeg at tage min kage til næste niveau, ved at fejre min fødselsdag med en hjemmelavet sushi-kage." 

"Jeg havde det så sjovt med at lave denne kage sammen med min søster og dekorere den med håndplukkede blomster fra min have." 

Foto: Instagram

Bloggeren, der har mere end 80.000 følgere, pressede et lag ris sammen i en kageform, hvorefter hun dryssede med sorte sesamfrø, hakkede rejer og skalotteløg toppet med tang. 

Dette trin gentog hun, indtil hele kageformen var fyldt, hvorefter hun vendte kagen på hovedet og lagde på et bræt. Dernæst fjernede hun kageformen og afslørede sushi-kagen.

Foto: Instagram

Til dekorationen brugte hun sashimi, spiselige blomster og gulerodsformede blomster. 

Connie rullede både laks- og tunsashimi til at skabe rosenformer til toppingen. Hun tilsatte også sammenrullede agurker, persille og kammuslinger.

Foto: Instagram

Dertil brugte hun også en stor mængde spiselige blomster direkte fra hendes egen have, som hun brugte til at udfylde ethvert lille hul i hendes sushi-kage. 

Hendes billeder og videoer er blevet set mange tusinde gange, og mange brugere har beskrevet hendes kage som 'for smuk til at spise'.

Foto: Instagram

"Dette er bogstaveligt talt den bedste kage, jeg nogensinde har set - så imponeret," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Jeg har aldrig vidst, at dette var noget, jeg ville have, men jeg vil have det. Ser så lækkert ud."

Læs også

Kokain-cornflakes for 17 millioner kroner

En tredje bruger tilføjede: "Wow. Det er en storslået kage. Jeg har brug for dette i mit liv." 

 

Dagens Gossip