Courtney fortæller sin afdøde mand, at han skal være far igen: Til den første scanning tror hun ikke sine egne øjne

05/07/2023 11:40

Sarah S

Viralt
Courtney Hills/ Facebook
Courtney Hills/ Facebook
Courtney Hills fik sig sit livs overraskelse.

Mest læste i dag

Courtney Hills mand, Bryan, tilbragte mange år som soldat i den amerikanske hær og blev udstationeret i lande som Irak, Kuwait og Afghanistan. Trods utallige farlige situationer formåede Bryan altid at vende hjem uskadt. Da han endelig besluttede at tage sin afsked, så parret frem til en roligere og mere sikker fremtid sammen. Men skæbnen havde andre planer.

Kort efter Bryans farvel til militæret blev han involveret i en fatal bilulykke, der kostede ham livet. Courtney stod ikke kun tilbage uden sin elskede ægtefælle, men også datteren Reagan måtte tage afsked med sin elskede far. Den skæbnesvangre begivenhed efterlod Courtney i en dyb sorg.

En uventet overraskelse kom dog til at ændre alt. Midt i alle forberedelserne til begravelsen og de praktiske anliggender, der følger med en pårørendes død, modtog Courtney en chokerende besked: Hun var gravid.

Et kæmpe chok

Under begravelsen hviskede hun til sin mands kiste, at han skulle være far igen. 

Men kort efter fik hun sig den største overraskelse af alle. Det skete til den første scanning i graviditeten. 

På ultralydsscanningen kunne lægerne se, at der var tre fostre - to drenge og en pige! Courtney husker stadig øjeblikket tydeligt: "Jeg var fuldstændig målløs. Men jeg var også overvældet af glæde over at få tre smil mere, der minder om Brian," fortalte hun i et interview med CBS Chicago. Desværre mistede hun en af trillingerne i livmoderen, men de to andre, Miles og Harper kom sunde og raske til verden. 

I dag er Courtney meget taknemlig for sine tre børn, der hver dag bringer hende stor glæde.