Cyklist amok på bilist: Sked i sin hånd og slyngede lorten op på forruden

19/04/2017 14:00

Nils Würtzenfeld

Viralt
Foto: Polfoto/Anita Graversen
Foto: Polfoto/Anita Graversen
En britisk cyklist blev eftersigende så rasende over at blive overhalet og dyttet af, at han valgte at skide i sin egen hånd.

Mest læste i dag

En både chokeret og frastødt engelsk bilist satte sig tirsdag til tasterne og skrev en vred Facebook-opdatering rettet mod en cyklist, som han tidligere på dagen havde haft et usædvanligt klamt sammenstød med. Det skriver Gloucestershirelive.co.uk.

Den oprevne bilist var tirsdag kommet kørende ad London Road i byen Gloucester, da han lagde mærke til en cyklist, der ifølge bilisten selv kørte uforsvarligt.

Det fik manden i bilen til at dytte af den slingrende cykelrytter, inden han valgte at overhale ham.

Cyklisten var dog - udover ringe cykelegenskaber – udstyret med en utrolig kort lunte og gik derfor helt agurk, da han blev både dyttet af og overhalet.

Hvad der dernæst skete lyder utroligt, men ifølge bilisten valgte den rasende cyklist at stoppe op, trække ned i bukserne og dernæst skide i sin egen hånd.

Herefter fyrede cyklisten det nylavede og brune kasteskyts direkte på den chokerede bilists forrude.

Efter den bizarre møgsituation valgte bilisten at gå på Facebook, hvor han på siden ’Spotted: Gloucester’ skrev følgende:

- Til manden som sked i sin hånd og kastede det på min forrude, fordi jeg dyttede af ham på London Road – det var nederdrægtigt og ulækkert. Jeg dyttede og overhalede dig, fordi du kørte skræmmende på cykel.

I kommentarsporet har adskillige Facebook-brugere efterfølgende diskuteret den højst besynderlige episoden, ligesom der er blevet stillet spørgsmålstegn ved, hvordan man skider i sin egen hånd, om buskerne blev trukket helt ned, om konsistensen på afføringen samt hvor meget, der var tale om.