Da han hørte to ældre damer tale sammen, satte han dem på plads én gang for alle

Foto: Facebook, Jarred Wall

To ældre damer fik muligvis røde ører, da Jarred valgte at "kvæle" dem i kærlighed.

Det kan være svært at håndtere hadefulde kommentarer - især hvis de omhandler dig. 

Australieren Jarred Wall håndterede til gengæld en ellers ærgerlig situation ret fint, mener tusinder af facebookbrugere, der hylder den unge mand for sit modsvar, da han indirekte blev overfuset af to ældre damer på en restaurant i Perth, Australien. 

Han fortæller således om oplevelsen torsdag ved frokosttid:

- Spiste frokost ude i dag. Maden var god, men uheldigvis for os kom vi til at overhøre to ældre damers samtale, som sad ved siden af os. De talte om aboriginere (term brugt om den oprindeligt indfødte befolkning i Australien, red.). Samtalen var intet mindre end smagløs, og de brugte og smed om sig med ord som "assimilation".

Han fortsætter:

- Jeg kunne have overdænget dem med en lavine af irettesættelser, men det havde ikke hjulpet noget som helst. I stedet gjorde jeg noget sødt og købte dem en potte te og efterlod dem en lille seddel på bonen. Måske vil de her damer være en smule klogere og tænke, før de taler en anden gang. Forhåbentligt vil der ikke være en næste gang!, skriver Jarred, der selv er såkaldt aboriginer.

Læs også

Tjener efterlod denne besked på kvittering til kræftpatient

På bonen skrev han:

- Nyd teen! Kærlig hilsen de to aboriginere, der sidder lige ved siden af jer ved bord 26.

Sedlen og måden at håndtere situationen på er sidenhen gået viralt med over 19.000 likes denne weekend og over 2.000 delinger. 

 

Læs også

Racismeanklage: KiMs ændrer "neger-reklame"

 

 

 

Dagens Gossip