Da Olivia skulle føde, dukkede hendes bror op i sit fineste tøj: Årsagen fik alle til at grine

Nils Würtzenfeld

393 uger siden

|

04/01/2017
Viralt
Twitter/Iris Kessler
Twitter/Iris Kessler
En nybagt onkel hyldes nu på Twitter for sin tøjvalg og indstilling.

Dagens topnyheder

Da amerikanske Olivia Kessler begyndte at gå i fødsel, skyndte hele hendes familie sig til hospitalet for at være en del af det store øjeblik.

Hendes bror, Grant var dog ved at stjæle al opmærksomheden, da han - som den eneste i familien dukkede op i sit stiveste puds: jakkesæt og slips.

Da familien grinende spurgte til hans påklædning, fik de et svar, der fik dem til at grine endnu mere, og straks postede Olivias og Grants søster, Iris et billede at sin bror på Twitter med teksten:

- Min søster er ved at føde, og min bror dukkede op på hospitalet i et jakkesæt fordi ’førstehåndsindtryk betyder noget’

Efterfølgende blev det morsomme billede hurtigt delt på Twitter, hvor adskillige brugere både morede sig, men samtidig hyldede Grant for hans stilede tøjvalg og indstilling.

Og efter Olivias lille søn, Carter var kommet til verden, kunne moster Iris tweete endnu et billede – denne gang med teksten:

- Gensidig respekt.

For på billedet ser man den velklædte onkel Grant holde sin lille nevø, der ligefrem ser ud til at respektere sin onkels tøjvalg via en hilsen med sin lille hånd.