Daniel døde pludseligt som 18-årig: Tre år senere får hans knuste mor et overraskende brev

Ane Sørensen

390 uger siden

|

26/01/2017
Viralt
Tracy og Daniel Squire Foto: Facebook
Tracy og Daniel Squire Foto: Facebook
Daniel Squire var bare 18 år, da han blev slået ihjel i trafikken. Familien var knust, men et brev fra en venlig fremmed tre år senere, har gjort det hele lidt mindre ubærligt.

Dagens topnyheder

Britiske Tracy Squire gennemlevede enhver moders værste mareridt, da hendes 18-årige søn Daniel Squire pludselig døde i en trafikulykke i 2013.

Sidste lørdag, på tre års dagen for Daniel Squire alt for tidlige død, fik Tracy Squire og faderen Symon et uventet brev fra en kvinde, som de aldrig havde mødt.

Det skriver Mirror.

Daniel Squire døde, da en varevogn ramte ham på cyklen, mens han trænede op til en iron man. Efterfølgende besluttede forældrene, at de ville donere sønnens organer væk.

Fire forskellige mennesker har efterfølgende modtaget den unge mands nyrer, hjerte og en del af hans lever. Den fremmede kvinde, som havde sendt forældrene til Daniel Squire kortet, havde modtaget hans nyre:

- Der er gået tre år, og jeg takker jer hver eneste dag. I gav andre håb i jeres mørkeste tid. Alt går godt, skrev hun i kortet.

Det var en bevæget moder, der læste den korte hilsen:

- Vi ved ikke, hvem denne kvinde er, vi er aldrig gået ind i det. Det er en meget konfliktfyldt ting. Lige så meget, som du gerne vil vide det, er der en del af dig, der ikke vil vide det. Når du får et brev, får det dig til at tænke, at han stadig lever derude et sted, siger Tracy Squire.

Tracy Squire ved, at kvinden er i 30’erne og har en lille familie. Hun glæder sig over, at kvinden har det godt. Den 51-årige mor er ikke i tvivl om, at hendes søn ville have ønsket at være organdonor, hvis han var blevet spurgt.

- Han var en meget venlig, kærlig ung mand. Enhver, der fik en del af Daniel, burde være ret glad og beæret, for han var en ekseptionel ung mand, siger Tracy Squire.