Daniel kommer med vildt trick: Sådan kan en flaske afsløre din partners utroskab

Skrevet af Henrik R

7 uger siden

|

20/04/2024
Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Med Daniels trick kan noget så simpelt som en vandflaske afsløre en partners utroskab.

Dagens topnyheder

Der er ikke meget, der kan være mere ødelæggende for et parforhold, end hvis du har en mistanke om, at din partner er dig utro. Ofte medfører det nemlig, at man ikke rigtigt ved, hvad man skal gøre med denne mistanke.

Mange ender med at forsøge at indtage rollen som detektiv, i håbet om at kunne finde tegn og beviser på, at deres partner er dem utro, inden de konfronterer vedkommende med det.

Nu er en ung mand blevet hyldet som et 'geni', efter at have delt et trick til, hvordan du kan bruge en vandflaske til at afsløre, om din partner er der utro.

I en video, som han har delt på det sociale medie TikTok, fortæller Daniel Hentschel fra Los Angeles, som ofte deler tips og tricks, om sin metode til at afsløre en utro partner.

Daniel fortæller, at man skal starte med at købe en 'brugt vandflaske', hvilket med fordel kan være fra en genbrugsbutik, så man er sikker på, at den rent faktisk har været i brug. Det skriver Mirror.

Ifølge Daniel bør du gå efter en vandflaske, der 'teoretisk set kunne tilhøre hvem som helst', ligesom han understreger, at denne metode kun vil fungere, hvis din partner tror, at du tror, at flasken er hans eller hendes.

"Lad som om du opdager den i deres bil. Brug denne specifikke sætning: 'Her er din vandflaske'," siger han i videoen.

"Hvis vedkommende ikke har noget at skjule, vil han eller hun sige: 'Det er ikke min. Jeg ved ikke, hvis det er'. Vedkommende indrømmer, at han eller hun ikke ved, hvis det er, fordi du har fået vedkommende til at føle, at du stoler på dem."

"Men hvis vedkommende er utro, vil de med det samme følge trop og lade som om, det er deres."

I kommentarsporet på det sociale medie, er der flere, der hylder Daniel for at have delt dette trick. Der er tilmed flere af dem, der går så vidt, at de kalder ham for et 'geni'.

"Han laver ikke engang sjov mere. Det her er genialt," er der en person, der har skrevet.

"Du har faktisk fat i noget med den her," lød det fra en anden.

Andre mente dog, at det er nødvendigt at tage højde for, om din partner har en god hukommelse, hvis du har planer om at forsøge dig med tricket på egen hånd.

"Jeg kunne godt prøve dette på min mand, men han glemmer de ting, han ejer og ville tro, det er hans, eller at jeg købte det til ham," skrev en tredje person.