Date endte HELT galt: Kvinde klemt fast mellem vinduer, da hun ville gribe sin lort

06/09/2017 10:00

Nils Würtzenfeld

Viralt
Foto: Jamie Salisbury/Gofundme
Foto: Jamie Salisbury/Gofundme
Et Tinder-møde udviklede sig til et mareridt, da en ung kvinde skulle på toilettet hjemme hos sin date.

Mest læste i dag

Der findes dårlige dates og der findes forfærdelige dates - men der findes kun én date så katastrofal, som dén Jamie Salisbury for nylig var på.

Faktisk gik denne date så horribelt, at den unge brite efterfølgende har oprettet en online Gofundme-indsamling for at få dækket omkostningerne af de skader, som det skæbnesvangre stævnemøde forårsagede.

På samme Gofundme-side fortæller Jamie Salisbury om den vanvittige date, der ellers var startet meget godt.

- Jeg mødte for nylig en pige på Tinder, som jeg inviterede på Nandos (en restaurant, red.). Vi havde en dejlig aften og nød hinandens selskab rigtig meget. Efter vores middag tog vi hjem til mig for at drikke en flaske vin og se en Scientology-dokumentar sammen, forklarer Liam Smyth fra byen Bristol.

Efter en times tv-hygge på sofaen bad den kvindelige date om lov til at låne Liam Smyths toilet – en beslutning hun dog skulle komme til at fortryde bittert.

For da kvinden senere vendte tilbage, var det med et panisk udtryk i øjnene, inden hun valgte at gå til bekendelse.

- Hun fortalte mig, at hun var gået på toilettet for at lave 'nummer to', men at toilettet ikke ville skylle ud. ’Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, men jeg panikkede,’ forklarede hun og fortsatte; ’Så jeg stak hånden ned i toilettet, viklede den (lorten, red.) ind i papir og kastede den ud af vinduet’. 

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Den både forvirrede og chokerede Liam Smyth forsøgte at berolige sin date ved at forklare, at de jo bare kunne gå ud i haven, samle lorten op, smide den ud og lade som om, intet var sket, men så gik den uheldige sandhed op for ham.

Den uønskede lort var nemlig ikke landet i haven.

For bagved badeværelsesvinduet var endnu et vindue, og mellem de to fandtes et snævert hulrum, hvori lorten var havnet.

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Derfor stod det også hurtigt klart for Liam Smyth, at hans dates efterladenskaber lå til fuld skue bag glasset i hans badeværelsesvindue.

Opgivende besluttede Liam Smyth at hente en hammer, så han kunne slå vinduet itu, men hans date havde pludselig andre planer.

Kvinden var nemlig amatørgymnast og var overbevist om, at hun med Liam Smyths hjælp kunne kravle ned mellem de to vinduer og fiske sin afføring op.

Velvidende at deres date sikkert ikke kunne blive mere værre, indvilligede Liam Smyth i redningsforsøget, der dog (selvfølgelig) skulle vise sig at mislykkes fælt.

Kvinden kunne nemlig ikke nå lorten, hvilket fik hende til at kravle længere ind over den smalle vinduesåbning og ned i hulrummet.

Det resulterede desværre i, at hun pludselig sad ubehjælpsomt fast.

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Liam Smyth forsøgte straks at trække og hive sin mareridts-date op ved at tage fat om hendes hofter, men lige lidt hjalp det.

Den yderst uheldige kvinde sad fanget med hovedet nedad – lige over den uønskede problem-pølse.

Til sidst stod det klart for parret, at deres katastrofale aften var komplet, og da kvinden havde hængt med hovedet nedad i 15 minutter, var der ikke andet at gøre end at kontakte brandvæsnet for at få hjælp.

Derfor dukkede en flok kampklædte brandmænd op på adressen, hvor det pinligt berørte par måtte forklare, hvad der var sket.

Efter redningsfolkene havde samlet sig ovenpå historien, fik de brudt vinduet op, så den stakkels kvinde kunne befries.

Foto: Jamie Salisbury/Gofundme

Det tog brandfolkene 15 minutter at få hende fri, og imens stod det klart for Liam Smyth, at han netop havde været på verdens værste date.

Uheldigvis for kvinden – og heldigvis for alle os andre – havde Liam Smyth dog valgt at fotodokumentere hele forløbet. Muligvis fordi han vidste, at ingen af hans venner ville tro på den vanvittige historie.

De vilde billeder har han efterfølgende lagt på Gofundme.com, hvor han samtidig har forklaret om den utrolige aften – alt sammen for at samle penge ind til et nyt badeværelsesvindue.

Den storstilede redningsaktion resulterede nemlig i et ødelagt vindue, og nu skal Liam Smyth af med cirka 300 pund, knap 2.500 kroner, for et nyt vindue.

En dyr date der står til at koste den studerende Tinder-bruger hele hans månedlige budget.

Derfor har Liam Smyth fortalt om hele den mareridts-agtige date i håb om, at andre vil donere en skilling i sympati med den værste date nogensinde.

Den utrolige historie er siden gået verden rundt, og skulle man sidde og tænke, at det hele er for godt (eller skidt) til at værre sandt, så har Avon Fire & Rescue – brandvæsnet i Bristol lagt et billede af episoden på deres Twitterprofil med teksten:

- En begivenhedstig aften for Tempel-brandvæsnet.