Date gav hende ring lavet af sine tænder på valentinsdag: 'Jeg er en magnet for underlige mænd'

Foto: Jodie Watson / Instagram

Der er mange mænd, der har forsøgt at charmere sig ind på hende.

Fællesnævneren er, at de alle har valgt at afvige fra de traditionelle gaver. De har nemlig ikke alle givet hende chokolade og roser, men derimod nogle meget underlige gaver, herunder en ring lavet af tænder.

Og der var såmænd også en, der valgte at holde en fest for hende, dog med oste-tema. 

Det skriver Mirror.

Læs også

Christina på 23 år har 11 børn med rig ægtemand: 'Jeg vil have mange flere'

Den 7-årige Jodie Weston er derfor bange for, at hun tiltrækker underlige mænd.

"Jeg har modtaget en ring fra en fyr. Den var lavet af hans babytænder, som han havde fundet  frem. Jeg var så chokeret," siger Jodie, hvorefter hun tilføjer.

"Jeg fik kuldegysninger. Det var som noget, han havde taget fra en gyserfilm." 

Foto: Jodie Watson

Jodie, som havde været sammen med manden i fire uger på dette tidspunkt, valgte at droppe ham på stedet. Hun fortalte ham, at hun skulle til Tyrkiet, og de mistede efterføglende kontakten.

Det er dog ikke den enste gave, som hun føler har været meget atypisk. J

Jodie har også modtaget blomster, som skulle have været til en anden pige. Hun fandt dermed ud af, at hendes fyr havde været hende utro. 

"Det var en meget underlig situation. Vi havde været sammen i et par måneder. Vi sad sammen på en bar, hvor han efterfølgende valgte at gå op i sin lejlighed, da han skulle hente noget. Han kom tilbage med nogle blomster. Det var dog først, da jeg kom hjem, at jeg så, de var til en anden pige."

Foto: Jodie Watson

Og hvis det ikke var nok, så har hun for nylig modtaget nogle underbukser, hvor mandens ansigtet er printet på. Hun fortæller, at det var så forfærdeligt, at hun var i tvivl om, hvad hun skulle gøre. 

"Jeg er så uheldig i kærlighed. Jeg tror måske, at min type, er den forkerte type. Jeg har prøvet at omprogrammere min hjerne, men det virker ikke. Jeg har dog en Zoom-date, så jeg håber, at det kommer til at gå godt."

Læs også

20-årige Alex begik selvmord: Troede han havde tabt 4.500.000 kroner

 

Dagens Gossip