Datteren svinede hjemløs til: Så låste moren døren og slog et telt op i haven

Foto: Shutterstock.com

En mors historie om brugen af et 'opdragelsesværktøj' har skabt debat på Reddit.

En mor har nemlig delt en historie på det sociale medie, hvor hun fortæller, hvordan hun håndterede, at hendes yngste datter var led over for en hjemløs mand. 

Historien starter med, at morens ældste datter, 16-årige Jasmine, viste en video til hende, hvorpå man kan se den yngste datter, 14-årige Jessica, som snakker ualmindeligt grimt til en hjemløs mand.

Læs også

Lottovinder vandt milliardgevinst: Du gætter aldrig, hvad han gjorde med dem

På videoen kan man ifølge moren høre Jessica sige følgende til en hjemløs mand, som sad på gaden og tiggede penge: 

"Hold op med at bede mig om penge. Du kan tjene dine egne penge," hvorefter hun desuden anklagede den hjemløse mand for at bruge den smule penge han havde på alkohol. 

Hun fortsatte: "Folk tager på camping for sjov - selv i december - du skal ikke klage. Dit liv er drømmeferien for andre."

Moren forklarer i sit opslag, at hun var chokeret og skuffet over datterens reaktion, men at hun havde en helt klar ide til, hvordan hun ville lære sin datter, at det ikke var okay at opføre sig sådan. 

Hun skriver, at hun skyndte sig at låse døren til sin datters værelse og hang et skilt op på døren, hvor der stod: 'Lukket på grund af ferie'.

Herefter slog hun et telt op i haven, som hun udstyrede med en sovepose og et par tæpper. 

Da datteren kom hjem fik hun valget mellem at sove én nat i teltet eller få konfiskeret sin mobiltelefon, og datteren valgte teltet. 

"Om morgenen klagede hun over, hvor forfærdeligt det var at vågne op på en kold madras og konstant blive vækket af fugle," forklarer moren i opslaget, som fortsætter: 

"Efter at have trøstet hende spurgte jeg hende, om hun har lyst til at gøre det hver dag, ligesom den hjemløse mand."

Et spørgsmål som datteren måtte svare 'nej' til, og som åbenbart ændrede hendes syn på hjemløse. 

Moren skriver nemlig, at hun dagen efter, da hun kom hjem fra arbejde, fandt sin datter i køkkenet, hvor hun var ved at lave "et stort måltid," som hun ville dele ud til de hjemløse i området.

"Jeg var stolt af, at hun vendte situationen til noget positivt," slutter moren opslager af, som sidenhen har skabt en debat på Reddit omkring hjemløse og opdragelse. 

De fleste er dog enige i, at moren gjorde det rigtige.

Læs også

Lottovinder vandt milliardgevinst: Du gætter aldrig, hvad han gjorde med dem

 

.

Dagens Gossip