De hører underlige lyde fra de gamle rør - se nu, hvad der kommer ud i den anden ende

Ane Sørensen

390 uger siden

|

23/01/2017
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En gruppe medarbejdere måtte tilkalde hjælp, da de ikke kunne få fat i en herreløs hund, som strejfede omkring ved en bunke tomme rør ved deres arbejdsplads.

Dagens topnyheder

I flere måneder havde en gruppe medarbejdere ved et olieraffinaderi i den amerikanske stat Californien lagt mærke til en herreløs pitbull, som blev ved med at gemme sig blandt en bunke gamle rør.

Det skriver det australske medie 9 News.

Hver gang medarbejderne kom i nærheden af den skræmte hund, løb den væk og gemte sig for dem igen. Derfor indså medarbejderne til sidst, at de måtte have hjælp til at håndtere situationen. Derfor ringede de til dyreorganisationen Hope For Paws. 

Da organisationens udsendte nåede frem, kunne de høre hundens knurren give ekko gennem et af de store rør. Derfor lagde de en plan for, hvordan de skulle få fat i ham, så de kunne tage ham med sig.

Planen blev at placere et transportbur for enden af røret og stikke en lang stang ind gennem rørets anden ende, for at lokke hunden til at søge mod det åbne bur.

Det lykkedes at få fanget hunden, som virkede utryg og stresset. Han var ikke vant til mennesker og havde ikke meget tillid til dem i begyndelsen. Men der gik heldigvis ikke længe, før personalet fik lov til at klappe ham.

Foto: YouTube/Hope For Paws

Efter at være blevet behandlet på dyreinternatet har den hjemløse pitbull, som lyder navnet Tank, fået sig en plejefamilie.

Det vides dog endnu ikke, om det er lykkedes at en ny familie og et blivende hjem til ham.

Mød Tank og se redningsaktionen i videoen lige herunder.