De stiller sig på stien med et skilt: Snart kravler 10 mennesker rundt på alle fire foran dem

Foto: TikTok

På tilfældige universiteters områder i USA kan man af og til finde to fyre med et skilt, og hvis man ser dette, så er det med at slå til.

Videoappen TikTok har inden for de seneste par år fuldstændig overtaget verden. 

Flere og flere opretter således en bruger på den populære app, og i 2022 lå den for en kort stund nummer 1 på listen over verdens mest besøgte hjemmesider og havde altså slået blandt andet Facebook, Instagram og Google af pinden. 

Læs også

De sad i bilen der kørte deres mor over - Men grunden er rørende

Det særlige ved appen er, at dens algoritme sørger for, at du ser lige præcis de videoer, du kan lide at se, og for rigtig mange er det tilsyneladende videoer, hvor andre folk kan vinde eller få penge. 

Videoer, hvor tilfældige mennesker på gaden bliver udfordret i konkurrencer med penge på højkant, er nemlig gået viralt på de sociale medier, og én af de TikTok-brugere, der står bag mange af disse videoer, er et makkerpar, som går under navnet @areyoukiddingtv

De to gutter laver ofte videoer, hvor de stiller sig med et skilt i tilfældige universiteters campusområde. 

På skiltet står der en udfordring, som forbipasserende skal udføre for at vinde et kontantbeløb, og det kan være alt mellem himmel og Jord. 

Det kan for eksempel være den første, der tager et billede af dem, printer det ud og kommer tilbage med det, eller den første der hælder en spand isvand udover sig selv. 

Senest har de delt en video, hvor de står med et skilt, hvorpå der står: "Gå ned på alle fire og luk munden. Når 10 personer har gjort det, får i hver $100," og selvom det kan lyde en anelse fjollet eller endda ydmygende, så var der hurtigt mange, der tog imod udfordringen og til sidst blev $100 (red. 680 kroner) rigere. 

Se selv i videoen herunder:

@areyoukiddingtv

Not something you see every day #comedy #funny #funnyvideos #fyp #foryou #viral #wow #lol

♬ original sound - AreYouKiddingTV
Not something you see every day #comedy #funny #funnyvideos #fyp #foryou #viral #wow #lol

Videoen har i skrivende stund fået mere end 700.000 'likes'.

Læs også

Buschaufførens smarte plan reddede kidnappet 3-årig - Hele verden imponeret over hans modige indsats

 

 

 

Dagens Gossip