Demonstranter limer sig selv fast til gelænder under koncert: Men de laver én KÆMPE fejl

Foto: Twitter

Optagelser er dukket op, der viser demonstranter i Tyskland, der limer sig til et gelænder under en koncert, men de begik begge en stor fejl.

Klimaaktivisterne stormede scenen i Hamborgs Elbphilharmonie koncertsal den 25. november, hvor musikere opførte Beethovens violinkoncert.

Publikum buede, mens de klistrede sig til dirigentens podie og talte til publikum.

Læs også

Billister advares imod at høre ‘verdens mest afslappende sang’ mens de kører bil

Ifølge LBC menes en af ​​demonstranterne at have råbt: "Vi undertrykker i fællesskab klimakatastrofen og tager dermed et liv i sikkerhed og fred fra vores børn!

"Ligesom der kun er én Beethoven, har vi kun denne ene planet, hvis grænser vi ser så bort fra, at klimarelaterede katastrofer bliver hyppigere og mere dødelige."

"Der vil ikke være mere Elbphilharmonie at nyde Beethoven, når Hamborg er under vand. Krisen eskalerer lige nu, foran vores øjne!” Fortsatte den ene demonstrant.

Mens mange protester involverer timer - eller endda dage - med forstyrrelser, har duoen sandsynligvis undervurderet, hvor nemt det ville være for sikkerhedsfolk at eskortere dem fra scenen, hvilket betyder, at deres ‘stunt’ ikke varede for længe.

Det viser sig, at rækværket, de havde limet sig til, simpelthen kunne løftes op fra podiet - som stedets personale beviste, da de marcherede på scenen.

Det havde demonstranterne ikke lige tænkt over.

En medarbejder samlede rækværket op og trak det ned fra den lille platform, hvilket igen tvang de to klimaforkæmpere til at gå med dem, eftersom at de var limet fast.

En anden gik også bag dem for at sikre, at de effektivt blev marcheret væk.

Da demonstranterne blev fjernet, blev publikums buh erstattet af en bølge af jubel.

Læs også

Advarer hundeejere: Smitsom virus i omløb

 

Dagens Gossip