Den 2-årige pige blev kaldt virkelighedens dukke - men bare vent til du ser hende i dag 12 år senere

Skrevet af Kamille Isaksen

16/10/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 2-årige pige forbløffede hurtigt verdenen med hendes naturlige skønhed

Dagens topnyheder

Da Aira Marie kun var to år gammel, bemærkede folk omkring hende hendes unikke skønhed. 

Hendes fejlfrie hud og søde træk fik hende til at ligne en dukke. Snart spredte billeder af den lille pige sig på internettet, og selvom mange beundrede hendes skønhed, var der også dem, der spekulerede på, om hendes forældre havde manipuleret med billederne for at få hende til at se perfekt ud. Til manges overraskelse viste det sig, at Airas dukkelignende udseende faktisk var naturligt og ikke et resultat af photoshop. 

Det skriver Newsner

Hendes forældre, der også så hendes unikke udseende, besluttede at tage hende med til et modelbureau, som også så den naturlige skønhed hos den unge pige.

Den tidlige berømmelse førte til en usædvanlig barndom for Aira Marie, der blev fyldt med modelbureauer, fotoshoots og studier. Hendes forældre var fast overbeviste om, at hun var på vej til stjernestatus.

Som årene gik, ændrede Airas udseende sig dog med alderen, og hun mistede det dukkelignende præg, der gjorde hende så unik. Interessen fra modelbureauer dalede, og invitationerne til shows og fotoshoots blev færre og færre.

Dagen i dag er Aira en teenager, der deler sit liv med sine følgere på sociale medier. Hendes Facebookside har omkring 12.000 fans. Det interessante ved dette er, at hun ikke udadtil virker til at have nogle gode erindringer fra sine “dukke”-dage, da hun har slettet den del af sit liv helt fra internettet. 

Se hvordan hun ser ud i dag her: