Den ene kvinde er mor til de to andre - men de ligner alle søskende

Foto: Instagram/natwardz_miss5l

En mor og hendes to døtre har skabt en del opmærksomhed omkring sig selv. De ligner nemlig søstre på en prik. Kan du se, hvem der er hvem?

Det siges nogen gange, at æblet ikke falder langt fra stammen, men i nogle få tilfælde kan det endda være svært at se forskel på, hvem der er æblet, og hvem der er stammen.

Sådan forholder det sig i hvert fald for Natalie Wardell og hendes to døtre, Jazmyne and Tamika Wardell. Det skriver Daily Mail.

For selvom Natalie Wardell ganske vist er 45 år - og dermed noget ældre end døtrene Jazmyne på 21 år og Tamika på 19 år, så er det stadig vanskeligt at se forskel på de tre blondiner.

Af samme grund bliver de tre ofte fejlagtigt forvekslet for at være søstre.

Ud over gode gener må man også formode, at Natalie Wardell har fået lidt hjælp fra en række plastikkirurger for at bibeholde sit ungdommelige udsende, men når det er sagt, så er ligheden nærmest uhyggelig slående mellem mor og døtre.

Kan du se, hvem der er hvem?

 
 
 
 

De tre kvinder fra Central Coast i Australien tager ofte sammen til fester, middage, festivaler og premiere, hvor de soler sig om kap i rampelyset og nyder de forvirrede blikke fra de mange mennesker, der nægter at tro, at der er tale om mor og døtre.

Læs også

8 ting du omgående skal stoppe med på Facebook

Har du regnet ud, hvem der er hvem?

På billedet herunder er det mor-Natalie til venstre, Jazmyne Wardell på 21 år i midten og 19-årige Tamika Wardell til højre.

 

 

 

Dagens Gossip