Den lille dreng blev født med tykt sølvgråt hår: Lægerne forstod ikke hvorfor

Foto: Privat

Den lille baby Bence blev født på et hospital i Ungarn og har vundet hjerter over hele verden. Både hans forældre og lægerne gabte, da de så babyens massive hårmanke.

Så begyndte jagten på at finde ud af, hvorfor lile Bence havde den farve hår.

Bence er forældrenes tredje barn. Ingen af ​​de to tidligere børn havde noget i nærheden af ​​Bences hårmanke, da de blev født.

Forældrene syntes, at den lille dreng var virkelig smuk. De glædede sig over den nye tilføjelse til familien. Bence var både sund og rask, de tog masser af billeder af ham og lagde dem på sociale medier.

Læs også

Brand i lejlighed: Maskerede mænd smed med molotovcocktails

Folk elskede den lille dreng med det sølvfarvede hår. 

Men mens forældrene svævede på skyer, kløede lægerne sig i hovedet. De frygtede, at der kunne være noget alvorligt galt med Bence.

Det første, der slog lægerne, var, at baby Bence kunne lide af sygdommen progeria. Progeria får kroppen til at ældes med rekordhastighed. Men test viste, at lille Bence ikke havde denne sygdom.

Derefter gik lægerne videre til at undersøge albinisme, pigmentsygdommen, der får hår, hud og øjne til at have lidt eller ingen farve. Men det hang heller ikke helt sammen, det så ud til at Bence havde god pigmentering i både hud og øjne.

Der blev også stillet spørgsmål til, om moren havde været meget stresset eller angst under graviditeten. I nogle tilfælde kan det føre til, at barnet bliver født med helt hvidt hår. Men det var ikke tilfældet.

Endelig kom lægerne frem til, hvad de mener var det rigtige spor. Både mor og barn havde meget lave niveauer af vitamin B12. Ifølge læger kan det i nogle tilfælde give hvidt hår.

Lægerne er stadig ikke helt sikre på, hvorfor Bence blev født med netop det hår. Måske finder de aldrig ud af det. Under alle omstændigheder er Bence en sund lille dreng, og både mor og barn har det fint. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

Iben Hjejle taler ud om forholdet til Casper Christensen

 

Dagens Gossip