Den lille pige blev mobbet på grund af hendes udseende: 20 år senere får hun sin hævn

Foto: Youtube

Lizzie Velásquez blev mobbet allerede i børnehaven. Men det var som 16-årig, hvor det blev for meget for hende. Da hun var 16, offentliggjorde nogen et billede af hende på internettet med titlen: “Verdens grimmeste kvinde”.

Lizzie blev født med den sjældne sygdom Lipodystrofi, som får hende til at se ældre ud end hun er. Sygdommen gør også, at hun har problemer med at tage på, fordi hendes krop ikke kan “holde” på fedt, det har også gjort at hun er blind på det ene øje.

Da Lizzie var lille, fik hun konstant kommentarer til sit udseende.

Læs også

3 mænd forsøgte at røve ældre kvinde: Det kom de til at fortryde

“Da jeg var barn troede jeg, at jeg lignede alle andre. Jeg forstod ikke, at jeg var anderledes,” skriver Sosialnytt.

Men det var, da Lizzie fyldte 16, at det gik helt galt. Der blev lavet en dokumentar om hende og hendes liv med sygdommen.

Nogen klippede billeder og videoklip fra dokumentaren sammen, og lagde dem på internettet. De kaldte den “verdens grimmeste kvinde”.

Videoen blev set flere millioner gange, og grimme kommentarer væltede ind. Lizzie fortæller, at hendes verden brød sammen efter det.

“Jeg kunne ikke lade vær med at læse, hvad de skrev om mig. Jeg kunne ikke finde en eneste venlig kommentar. Alle skrev bare, at jeg var grm og værdiløs,” fortæller Lizzie.

Heldigvis lod Lizzie sig ikke slå ud. Efter en periode hvor hun havde haft det svært, tog hun styringen tilbage. I dag er Lizzie 32 år. Hun har en universitetsuddannelse, og er i dag en succesfuld forretningskvinde, der arbejder aktivt imod mobning.

Lizzie rejser verdenen rundt og holder foredrag om sin sygdom. Hun har sin egen kanal med over 700.000 følgere, og hun har skrevet en bog, der hurtigt blev en bestseller. Derudover har hun giftet sig og stiftet familie.

Udover det, har Lizzie optrådt på “Tedx Talks”.

Læs også

Genialt tænkt: Esben Dalgaard lander kæmpe TV-job

 

 

Dagens Gossip