Den Oscarvindende film ‘Druk’ vender tilbage: Nu med Leonardo DiCaprio i spidsen

Skrevet af Kamille Isaksen

30/01/2024
Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com
Foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com
Den prisvindende film vender nu tilbage i nyt format.

Mest læste i dag

Den tog først hele Danmark med storm, og efterfølgende indtog filmen den helt store internationale scene. Men det stoppede ikke der. 

Den danske film 'Druk', som vandt en Oscar for bedste internationale film i 2021, er nu på vej til at få en amerikansk makeover. Hollywood-stjernerne Chris Rock og Leonardo DiCaprio er blevet tilknyttet projektet, hvor Chris Rock skal instruere med Leonardo DiCaprio i front for produktionen. 

Det skriver Ekstra Bladet via Deadline

'Druk', som er instrueret og skrevet af Thomas Vinterberg og medforfattet af Tobias Lindholm, er et drama, der følger fire gymnasielærere og deres eksperiment med alkohol for at genfinde livsgnisten. Filmen, som har Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe i hovedrollerne, blev rost for sin originale fortælling og dybdegående karakterstudier.

Den amerikanske genindspilning vil blive produceret af Appian Way og Makeready for produktions- og distributionsselskabet Fifth Season. Leonardo DiCaprio, der er kendt for sine roller i 'Inception' og 'The Wolf of Wall Street', har også en historie med at producere film, herunder de nævnte titler. 

Det er endnu uklart, om den amerikanske version vil beholde filmens engelske navn, 'Another Round', eller om der vil blive foretaget ændringer i rollebesætningen. 

Med Rock og DiCaprio ved roret er der store forventninger til den amerikanske version af 'Druk'. Det bliver spændende at se, hvordan de vil tilpasse og fortolke denne dybt menneskelige og rørende historie for et amerikansk publikum.