Ung mands vrede udtryk er blevet bemærket på nettet: Derfor ser Hugo sur ud på sin bryllupsdag

Ane Sørensen

356 uger siden

|

13/09/2017
Viralt
Hugo ser ikke nær så glad ud som sin nye hustru. Det er der en grund til. Foto: Hugo Cornellier
Hugo ser ikke nær så glad ud som sin nye hustru. Det er der en grund til. Foto: Hugo Cornellier
En ung fyr fra Canada ser ikke særlig tilfreds ud på sit bryllupsbillede, men det er der en ganske særlig grund til.

Dagens topnyheder

Han tager en selfie sammen med sin smukke brud og bryllupsgæsterne i baggrunden. Men selvom det er meningen, at det skal være den lykkeligste dag i hans liv, så ser canadiske Hugo Cornellier ikke ud til at være særlig glad.

Han smiler i hvert fald overhovedet ikke på billedet, og det er blevet bemærket på sociale medier.

Men der er faktisk en grund til det vrede udtryk, skriver Huffington Post. 

Bryllupsbilledet er nemlig en del af Hugo Cornelliers personlige projekt. Lige siden han var 12 år gammel, har han hver eneste dag taget et billede af sig selv, for at dokumentere, hvordan hans udseende ændrer sig dag for dag.

Hugo Cornellier har endda lavet små videoer for at vise, hvordan han har udviklet sig gennem årene. Men selvom den nu 21-årige mand forandrer sig, er hans ansigtsudtryk det samme på alle billederne.

Derfor skulle Hugo Cornellier selvfølgelig se lige sådan ud på selfien, som han tog, da han blev gift med konen Juliana den 30. august i Mactaquac Park i New Brunswick. 

Hugo Cornellier betragter de mange selfies som en gave til sine fremtidige børn, så de kan se, hvordan deres far har set ud gennem tiden:

- Forestil dig at kunne se en lignende video, som en af dine forældre har lavet. En af grundene til. at jeg gør det her, er fordi jeg ved, hvor vildt det vil være for mine børn at se, når jeg er ældre, skriver Hugo Cornellier på det sociale medie Reddit.

Se Hugo Cornelliers mange selfies i videoen lige herunder.