Det ligner en nyfødt baby på operationsbordet - men kig nærmere og du vil se den ulækre sandhed

Den seneste kagetrend til gravide kvinder er ikke ligefrem lutter lagkage. Kagerne viser de kommende mødre, hvad de kan se frem til på hospitalet under fødslen - råt for usødet.

Der er ikke noget, som en sjov og god kage til at få gang i en fest eller bringe folk sammen.  

En kage med et sjovt motiv kan få munden på gled eller sindene i kog, når nye mennesker måske skal mødes for første gang. 

Men det er nok alligevel de færreste, der vil finde særlig glæde ved den seneste kagetrend, som særligt viser sig i USA, hvor man traditionelt fejrer moderen og den kommende baby med et såkaldt 'babyshower'.

En tradition, som også er ved at blive populær herhjemme.

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

På det sociale medie Instagram har utallige brugere lagt billeder op af de vildeste babyshower-kager, der på en gang er både meget realistiske og ganske skræmmende, og vi har samlet en række af de mest iøjefaldende billeder. 

Der er altså tale kagekunst, men billederne kan virke meget realistiske og voldsomme, så de er altså ikke for sarte øjne.

Kagerne kan helt igennem spises, men man kan undrer sig over, hvem der har lyst til at sætte tænderne i babyen eller underlivet, som er afbilledet her. 

Det fleste mødre tager kagerne med et smil, men det er ikke bagværk for typer, som har let ved at få kvalme og ikke kan tåle lidt af hvert.

- En passende kage til en babyshower? Nej! lyder det fra en bruger på Instagram. 

Det er ikke kun fødselen, der afbilledes i kager, men også barnet selv, der skal 'spises'.

Bilka slettede Eid-konkurrence for muslimer efter shitstorm på Facebook

Eller som det i dette særlige tilfælde, kan gæsterne nyde et stykke af 'moderkagen'.

Eller hvad med disse tre 'lækre' kager? Frister det?

Hvis man ikke har fået nok af de noget makabre kager, så kan man i videoen herunder se nogle tage hul på en af de hyperrealistiske babykager:

Danske forskere skal bruge masser af afføring: Få 200 kroner for en lort

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip