Det ligner et helt almindeligt børnehavebillede - men vent til du ser, hvad der gemmer sig i hjørnet

Foto: Privat

Denne unge dame ved udmærket godt, hvad hun vil have.

Lige siden hun var helt lille, har amerikanske Kaylieann Steinbach elsket de fiktive helte Superman og Supergirl. Det er der da heller ingen, der kan være i tvivl om, når de ser den treårige piges nyeste børnehavebillede.

Kaylieanns forældre havde fundet forskelligt tøj frem i anledning af børnehavens fotografering i september. Så kunne datteren nemlig selv få lov at vælge, hvad hun ville have på.

Læs også

Martin overraskede sin gravide kæreste med en barnevogn - nu griner alle af hans fejl

Det fortæller hendes far Austin Steinbach ifølge Huffington Post.

Men den lille pige havde helt andre planer.

Foto: Privat

- Hun gik hen, kiggede på valgmulighederne, vendte sig om og sagde ‘Pootergirl’. Det svar kunne jeg ikke argumentere imod, siger Austin Steinbach.

Kaylieann har nedsat hørelse og kan ikke høre bogstavet ’S’, så hun har altid kaldt sine helte for ‘Pooterman’ og ‘Pootergirl’.

Læs også

Søn sælger lemonade i tre år for at få råd til en hest - da han ser ind i stalden, bryder han sammen

Ifølge faderen er det ikke første gang, at Kaylieann har været kreativ med sin påklædning i børnehaven. Hun er tidligere dukket op som Batman, Wonder Woman og Anna fra Frost:

- Hendes børnehave er fantastisk. De elsker og ser frem til ‘dagens superhelt’ eller hvad hun ellers har valgt at tage på.

Den bestemte lille dame tog endda en stor Superman-figur med sig, som fik lov at komme med på hendes bemærkelsesværdige billeder. 

Tirsdag delte faderen billedet af sin datter på det sociale medie Reddit. Siden har det fået masser af kommentarer fra begejstrede brugere.

 

 

 

 

Dagens Gossip